Mit tennétek a helyünkben? Kuncsorogjon a régi munkahelynek?
A férjemnek ajánlottak egy új állást, ami megfelelőbbnek tűnt. Mindent átbeszéltek, 3 interjú volt. Háromszor is rákérdezett, hogy akkor határozatlan szerződés. Felmondott a réginek, erre megkapta a munkaszerződését, és áprilisig szól. Hát eléggé ki vagyunk rajta akadva. Én már mérgemben azt is mondtam, hogy elmennek a búsba! Adjon a kezébe egy határozatlan szerződést, amiről szó volt, vagy akkor inkább elmegy munkanélkülinek. Ezer jelentkező volt, miért éppen vele kellett ezt eljátszani? Vett volna fel egy munkanélkülit.
Érdemes a régi munkahelynek mondani, hogy mégis maradna? Már megkapta a papírjait, elvileg jövő héten már nem dolgozna ott.
Újra én (23.44)
Ami lemaradt; szerintem se kuncsorogjon a régi helyén, mert ezek után már pláne nem érezné jól magát ott, és ahogy azt már előttem is írták, akár az egészsége is rámehet!
Sok sikert és érezze jól magát a férjed az új munkahelyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!