Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Olvastam egy cikket, amiben...

Olvastam egy cikket, amiben azt írták, hogy a tartós munkanélkülieknek segítenek munkához jutni, de nem fejtették ki, hogy hogyan, érdemes lehet ezért mégis beregisztrálni a munkaügyibe, valós segítség lehet?

Figyelt kérdés
Eddig magam kerestem munkát, de eddig nem igazán hozott eredményt, jól jönne a segítség.

2024. máj. 17. 13:52
 1/2 anonim ***** válasza:
58%
Ha egy semmihez nem értő, végzettség nélküli szerencsecsomag vagy valami borsodi zsákfaluban akinek büdös a munka és nem hajlandó pár kilométert utazni vagy költözni, netán tanulni akkor felesleges, a kedvedért nem fognak gyárakat felhúzni a településeden.
2024. máj. 17. 14:48
 2/2 A kérdező kommentje:
1# Felsőfokú végzettséggel, adminisztratív tapasztalattal hasonló munkát keresek, de a könnyebb fizikaitól sem zárkózom el. Nem Borsod, nem is falu, költözés család miatt nem opció, szeretünk is itt élni, és másutt sincs kibiztosítva, hogy kapna mindkettőnk munkát.
2024. máj. 18. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!