Milyen irányban lenne érdemes továbbképezni magam?
26 éves vagyok
Évek óta albérletben élek, több állásom is volt már.
A tini korom elég zűrösen telt, csak sodortattam magam az árral, igyekeztem megoldani a lelki problémáimat amit az évek alatt szinte teljesen sikerült is. Az az igazság hogy rákellett döbbennem hogy mennyire fontosak az anyagiak és az hogy az ember olyan munkát találjon amiben tud hinni. A munkák amikkel eddig foglalkoztam mind mélyebb képzettséget nem igénylő foglalkozások voltak. Elveszve érzem magam, nagyon hiányzik egy mentor az életemből. Műszaki irányú végzettségem van de annak idején ezt a döntést is teljes véletlenségből hoztam meg és a szakmámban igazán sose dolgoztam és annyira nem is érdekel. Igazából azért gondoltam hogy kiírom ide ezt a kérdést hátha valaki van itt aki már átment hasonlón és esetleg megosztaná a tapasztalatait. Előre is köszönöm a segítséget.
Erre azt hiszem lehetetlen válaszolni anélkül, hogy tudnánk, hogy mi az, amihez van érzéked, mi az ami érdekel.
Értsd: én pl programozó vagyok: jól fizet és én szeretem is. De simán lehet, hogy téged nem érdekel ez a téma, akkor neked csak kínlódás lenne, de valsz mégcsak jól se keresnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!