Milyen mekibe/kfc-be dolgozni?
Korábban rendőrként dolgoztam majd 1 éve biztonsági őr vagyok.
Kb semmi dolgom elunom az agyam egész nap ülök telefonozok és elegem van már ebből a semmit tévéből. Fizu nem rossz ahhoz képest hogy Borsodban vagyok, 260-300. Szívesebben dolgoznék mondjuk egy mekibe / kfc-be. Ott legalább nők is vannak és nem unnám végig az egész napomat.
26 f
"Igazából én már ezt a semmittevést unom, ezért szeretnék valami pörgősebb munkát."
Bolond vagy ember!
Ezekbe ahová készülsz kihajtják a beledet pár forintért, próbaidő előtt meg kirúgnak! Összevissza osztanak be, tervezhetetlen és szervezhetetlen lesz az életed, egy rakás balesetforrásnak és vegyi anyagnak kitéve és dögmelegben!
A nettó órabéred nem fog kijönni annyira ezekben az éttermekben mint amennyit őrként kereshetsz!
Inkább vállalj kevesebb őrmunkát, ha már eleged van és a szabadidődben kezdj el értelmes tevékenységeket csinálni, akár hobiból akár pénzkeresetnek!
Hány órát nyomsz egy hónapba?
Én mekiztem burgereztem és kfc-ztem is diákkoromban is meg amikor még nem volt piacképes szakmám akkor főállásként is!
Főállásba kevesebbet fizetnek mint a diákoknak.. Sokkal kevesebbet!
Nekem a napernyőről való galambszar takarítástól a csikkszedésen keresztül a piszoártakarításon át a csatornapucolásig, meg a szendvicskészítéstől fagyigépbeállításon át a fagyasztó kamra takarításig, az olajszűrésen keresztül a szemétprésig minden megvolt.
Régen még az utcára, meg a füvesített területekre is kizavartak takarítani meg csikket szedni, ha nem volt elég vendég!
De annyit már most elárulok, hogy a KFC a legbetegebb hely az összes közül!
Legtöbb gyors étterembe az van, hogy ha valamit nem akarsz megcsinálni, akkor mehetsz haza!
Kasszába vendégekhez azok kerülnek akik tényleg jól néznek ki, és igényesen beszélnek.
A többi vagy a konyhára, vagy ahol hely van.
KFC nek van egy ilyen kis "vörös könyve", mint a kommunizmusba.
Ez kb 100 oldalon taglal mindenfélét javarészt amerikai mértékegységekkel. (csupa okosság ám😂)
Na ezt betéve fejből kell tudnod az utolsó mondatig mire letelik a próbaidőd, aztán szóbeli "vizsga" meló közbe, ha nem megy akkor elköszönnek!
Gondold át mire vállalkozol...
Nem tudtam hogy ilyen gáz ott dolgozni, takarító mire van akkor ha az éttermi dolgozót fogják be csikket szedni meg sepregetni?!
5# napi 8 órába vagyok hivatali munkaidőbe igazából nincs a melóval baj csak ennyi hogy unalmas és egész nap csak telefonozok, itt az irodistak keresnek ennyit mint én szóval csak ennyi a bajom hogy unatkozok lassan telik az idő általában havi 164-180 órát dolgozom.
Hidd el arany életed van!
Takarító akkor van, ha nincs aki csinálja éppen és 4 órásba nyugdíjast raknak be, de csak a csúcsidőkbe, aztán aki éppen "felesleges" mert kevés a vendéág az van kihajtva takarítani, aztán mehet vissza konyházni, vagy belül takarítani.
Van ezekben hátérmeló is, hűtőpakolás, takarítás, sütők takarítása, húsok előkészítése, felolvasztása (mind fagyasztott), fűszerezése, előkészletek a holnapi napora stb.
Pöröghetsz egész nap!
És kapsz kb 2x15 perc szünetet amibe pisi kaki kaja cigi, minden benne kell legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!