Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Megéri kimenni dolgozni...

Megéri kimenni dolgozni Németországba 1850 euróért, amit az eujobs hirdet?

Figyelt kérdés

máj. 7. 19:51
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
88%
én is voltam 6 hónapig ilyen szállón, csak magyarokkal. az se volt jobb, mint az említett egyéb népség...
máj. 8. 05:36
 22/26 anonim ***** válasza:
A nem magyarokról annyit, hogy ugyanúgy vannak közöttük normálisak és sz@r alakok mint a magyarok között. Ami jellemző, hogy az egy nemzetiséghez tartozóak jobban összetartanak, sokkal inkább egymással beszélgetnek, barátkoznak. Meg kell szokni, hogy adott esetben úgy beszélgetnek melletted egymással, hogy egy szót nem értesz belőle. Vannak akiket ez zavar, én például magasról tojtam rá.
máj. 8. 09:03
 23/26 anonim ***** válasza:
Ha nettó és adnak szállást is akkor menj.
máj. 8. 17:11
 24/26 anonim ***** válasza:

Magyarországon lehet hogy egyeseknek sok pénznek számít, de Németországban ez az összeg már csak elenyésző. Ha a munkaadó fizeti utánad a lakbért, akkor érdemes rajta elgondolkozni.

Nagyon fontos, hogy a németnyelv az mennyire megy?

Milyen fajta munkáról van szó pontosan, és mennyit kell érte dolgozni?

Ezek elég fontos tényezők!

máj. 8. 17:18
 25/26 A kérdező kommentje:
2 műszak, 8 óra, termelési munkatárs
máj. 8. 19:42
 26/26 anonim ***** válasza:
Annál nem rosszabb, mint ha itthon csinálnád ugyanezt.
máj. 8. 22:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!