Megéri kimenni dolgozni Németországba 1850 euróért, amit az eujobs hirdet?
Figyelt kérdés
máj. 7. 19:51
1/26 anonim válasza:
Kinek mi éri meg. Nekem ez például a magyarországi fizetésem fele, ráadásul egy mindenhonnan kinézett senki lehetsz egy idegen országban, nulla élettel. Nekem ez nem annyira érné meg.
2/26 anonim válasza:
1850 euróért még Magyarországon sem éri meg dolgozni, nemhogy németben.
3/26 A kérdező kommentje:
#2 De miért nem éri meg?
máj. 7. 21:18
4/26 A kérdező kommentje:
Ezen az oldalon miért nem kapok sosem normális választ 😟
máj. 7. 21:19
6/26 A kérdező kommentje:
Hát mindkettő tipikus magyar mentalitás válasz volt... 760 ezer Ft-ot nem hinném, hogy sok helyen kifizetnek!
máj. 7. 21:21
8/26 anonim válasza:
eujobs? Akkor te menni akarsz? Ha igen, akkor ne foglalkozz senkivel és indulj, ezt nem kell megkérdezni külön. HA neked ez jó fizetés, akkor nincs kérdés, menni kell. Nem tudom, hogy ennyiért mennék-e? Ha megszorulnék mindenképp.
9/26 A kérdező kommentje:
De ez sok pénz!
máj. 7. 21:41
10/26 anonim válasza:
Akkor holnap jelentkezel, jövő héten indulsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!