Mit kell ahhoz dolgoznom hogy megvehetem ezt a házat?
És leélhessek egy nyugodt hártalévő 35-40 évet még az életemből.
30 éves vagyok és szüleim nem gazdagok, mai napig panelban lakok szülőkkel mint gyerekként, de ők már másfél és nyugdijasok lesznek. Anyám 12 éve nem dolgozik. Igy amit én keresek mai napig mindig le kell adnom, viszont olcsóbb igy is mintha önálló albérletben lennék.
K..urvá..a kiakarok már ebből a mocsok sza..ból törni de nincs ötletem.
Vállalkozásra soha nem volt pénzem, alkalmazottként meg soha nem fogok milliókat keresni.
Mit csináljak?
Adjam fel az életet? Egyszerűen nem tudom hogy másik hogy csinálják. Hogyan tudnak milliós házakat venni, hogyan keresnek havi másfél 2 milliót, hogyan tudnak vállalkozást felépíteni, honnan szerzik be a kezdőktőkét rá és stb.
Egyre sza..bul ez miatt, és még barátnőm sincs.
1-es: Elég sok mindenhez, Van hegesztő szakmám de abban nem dolgozom már a szemem miatt. Van vagyonőr szakmám, illetve targonca kezelői papírom is. Illetve elvégeztem egy egészségügyi kártevőírtó szakmát is, és jelenleg ebben dolgozom. Egy nagyobb kártevőirtó cégnél, havi 450-480 ezret keresek nettóban tehát nagyon nem sok.
Maga a cégnek viszont az árbevétele 500 millió felett van.
Tehát külön egy vállalkozás erre is jó lenne, de cég alapítás költségei, reklámköltség, weboldal, eszközök, legalább 3 autó és stb. Már korábban is kiszámoltam de olyan nagyából 30-40 millióból bár ellehet inditani és egy olyan szinre eljutni hogy lesznek ügyfelek is meg munka is.
Tehát nekem az a problémám hogy se 18-20 évesen se most 30 évesen, egyszerűen nem tudok összegyűjteni egy olyan összeget jelen esetben mondjuk 20-30-40 millió Ft, amiből aztán elinditok egy vállalkozást ami termel nagyobb összeget, persze dolgozni kell azért, és aztán azzal eljutok egy olyan szintre hogy visszajön a pénz és aztán későbbiekben jut arra hogy tudjak venni egy házat.
De mivel én nem kapok hitelt, nincs rokonom, nincs gazdag szüleim, nincs gazdag ismerőseim, nincs olyan aki milliókkal tudna segiteni, igy ügye bent ragadtam ebbe az alkalmazotti létbe, és soha nem tudok összeszedni több 10 millió forintot.
Mindnek neked, bnő nélkül egy 800nm2es ingatlan 3000nm2-es telekkel? Irreális vágyak túl messze vannak attól amit reálisnak érzel, így jó hogy kilátástalan az egész.
Vállalkozásom kezdőtőkéje 1,5 millió volt. ebből 700e volt a tanfolyam, 300e meg egy jó laptop, 500e meg 5 hónapos működési költség (volt kata)
30 évesen először a mérgező környezetből kellene lelépned.
Röviden tömören: sehogy. Ez a klasszikus álmodik a nyomor kategória.
Én például 35 évesen bőven millió fölött keresek, saját házzal, 0 hitellel, úgy hogy a feleségem is keres netto 800-at. De én ezen például gimis korom óta dolgozom, hogy ilyen életem legyen. Amit Te csinálsz az csak gyerekes álmodozás.
El ne tudom képzelni, hogy miért kellene egy egyedülálló embernek egy ekkora hodály.
A kérdésre válaszul pedig azt kell írnom, hogy "nagy pénzt" csinálni manapság (pl. az elmúlt 30 évben) háromféle dologgal lehet(ett), s nem lesz ez másként a következő 30 évben sem;
1. Vállalkozó/cégtulajdonos (ideértve a magánfogászt, plasztikai sebészt és társait is)
2. MLM/Network Marketing (lényegében ez is vállalkozás, egy gyártó cég alvállalkozója, aki az értékesítést végzi)
3. Tőzsde/Forex/Kripto
Mindenki, aki nem örökölte és nem lottón nyerte a vagyonát, a fenti 3 üzletág valamelyikével gazdagodott meg.
Nincs más módszer. (Van egy elenyésző kör, aki politikus és/vagy multiknál felsővezető, de ezt azért nem soroltam bele a listába, mert ezekre nincs esélyed sem.)
Szóval, a fenti 3 közül bármelyiket választhatod, azzal leszel sikeres és gazdag, amelyikkel tudsz azonosulni. Egyik sem gyors módszer (de 10 év alatt simán elérhető bármelyikkel a forintmilliárdos szint), mindegyikhez tanulni kell és új jártasságokra szert tenni, s rengeteg munkaórát beletenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!