Van értelme programozást tanulni, ha munkaképtelen vagyok?
Valójában sokkal jobban jársz, ha nem programozást tanulsz, hanem a tőzsde és a Forex működését tanulod meg, beleértve természetesen a kereskedést.
A tőzsdéken online lényegében a nap 24 órájában tudsz kereskedni, a kriptopiacon még hétvégén is.
Amit programozással vagy akár bármilyen munkával keresnél, azt kényelmesen összekattintgatod ugyanannyi idő alatt, full kötetlen időben.
Érdekesek a válaszok :D Kíváncsi lennék, hogy ezekből hány ember dolgozik ténylegesen IT-ban, főleg programozóként.
Szerintem simán megéri.
Egyetemen gyakornoki állásaimtól kezdve folyamatosan home officeban vagyok.
Ha úgy akarsz programozást tanulni, hogy egyetem nélkül próbálod átképezni magad annak nincs sok értelme mert:
A jelenlegi gazdasági válság miatt a junior pozíciók száma jelentősen csökkent. A piac most el van árasztva olyanokkal, akik YouTube videókkal vagy bootcamp-pel próbáltak átképzeni magukat, illetve friss diplomásokkal, akik nem vették komolyan az egyetemet így végzéskor nem tudnak felmutatni az olyanok közül semmit se nagyon mint pl: publikációkat,demonstrátorkodást, értelmezhető mennyiségű it diákmunka/gyakornoki tapasztalatot vagy versenyeredményt a papíron kívül.
Szóval aki be szeretne csatlakozni az itba akor csak úgy van reális esélye ha van minimum egy üzemmérnök informatikus Bprof alap diplomája és komolyan vette az egyetemet.
"Érdekesek a válaszok :D Kíváncsi lennék, hogy ezekből hány ember dolgozik ténylegesen IT-ban, főleg programozóként."
Ha az a kiindulás, hogy a kérdező semmilyen "normál" munkahelyen nem tudja megállni a helyét, akkor ez alól a programozás sem lesz kivétel, pláne hogy valószínűleg el sem jutna odáig hogy piacképes tudást szerezzen amivel labdába rúghat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!