Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A Mensa-teszt szerinti 119-124...

A Mensa-teszt szerinti 119-124 közti IQ-val lehetek IT-s, programozó?

Figyelt kérdés

Voltam élőben Mensa-teszten és ez jött ki, ez elvileg a felső 6.-14. percentilisben van valahol.

Ezzel lehet valaki software engineer mondjuk?

2024. máj. 3. 16:47
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Csak sok ember kioktatóan és fölényeskedve válaszol, nem úgy, mintha egy közeli barátja kért volna tőle tanácsot. Én úgy szoktam válaszolni, mármint normális hangnemben.

Érted, nem hinném, hogy ezek a válaszolók is így beszélnek a való életben az emberekkel, ahogy itt.

2024. máj. 4. 13:37
 12/15 anonim ***** válasza:

"Matek-infó spec osztályba járok"

Azt gondoltuk, hogy speciális osztályba jársz.

2024. máj. 4. 13:37
 13/15 anonim ***** válasza:

"Érted, nem hinném, hogy ezek a válaszolók is így beszélnek a való életben az emberekkel, ahogy itt."

Én ugyanúgy beszélek mindenhol, ha a való életben is betalálnak olyan kérdésekkel amire csak egy értelmi fogyatékos nem tudja megtalálni 1 perc google kereséssel a választ akkor bizony konstruktív, építő jelleggel meg szoktam jegyezni az illetőnek, hogy érdemes lenne a készségét fejleszteni, mert félő, hogy az életképesség határvonalát nem éri el a szellemi képessége. Egy bölcs ember megköszöni az építő jellegű kritikát és ráeszmél, hogy hú ennek az intelligens Úriembernek igaza volt.

2024. máj. 4. 14:38
 14/15 anonim ***** válasza:
Ez kissé átlagon felüli, főleg Magyarországon, így simán, egyébként - átlag alattitól eltekintve - nem igazán mérvadó.
2024. máj. 4. 16:00
 15/15 anonim ***** válasza:

11 Nem vagyunk barátok, fogalmunk sincs hogy ki vagy.

A valoságban úgyan ezt gondolják csak nem fogják megmondani. Ilyen IQ-val gyorsan fölkéne ismerned hogy ha az inteligenciáddal hencegsz, és debil kérdéseket teszel föl az épp jó benyomás.

A lelki támogatást ne itt keresd.

2024. máj. 4. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!