A Mensa-teszt szerinti 119-124 közti IQ-val lehetek IT-s, programozó?
Voltam élőben Mensa-teszten és ez jött ki, ez elvileg a felső 6.-14. percentilisben van valahol.
Ezzel lehet valaki software engineer mondjuk?
Csak sok ember kioktatóan és fölényeskedve válaszol, nem úgy, mintha egy közeli barátja kért volna tőle tanácsot. Én úgy szoktam válaszolni, mármint normális hangnemben.
Érted, nem hinném, hogy ezek a válaszolók is így beszélnek a való életben az emberekkel, ahogy itt.
"Matek-infó spec osztályba járok"
Azt gondoltuk, hogy speciális osztályba jársz.
"Érted, nem hinném, hogy ezek a válaszolók is így beszélnek a való életben az emberekkel, ahogy itt."
Én ugyanúgy beszélek mindenhol, ha a való életben is betalálnak olyan kérdésekkel amire csak egy értelmi fogyatékos nem tudja megtalálni 1 perc google kereséssel a választ akkor bizony konstruktív, építő jelleggel meg szoktam jegyezni az illetőnek, hogy érdemes lenne a készségét fejleszteni, mert félő, hogy az életképesség határvonalát nem éri el a szellemi képessége. Egy bölcs ember megköszöni az építő jellegű kritikát és ráeszmél, hogy hú ennek az intelligens Úriembernek igaza volt.
11 Nem vagyunk barátok, fogalmunk sincs hogy ki vagy.
A valoságban úgyan ezt gondolják csak nem fogják megmondani. Ilyen IQ-val gyorsan fölkéne ismerned hogy ha az inteligenciáddal hencegsz, és debil kérdéseket teszel föl az épp jó benyomás.
A lelki támogatást ne itt keresd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!