A Mensa-teszt szerinti 119-124 közti IQ-val lehetek IT-s, programozó?
Voltam élőben Mensa-teszten és ez jött ki, ez elvileg a felső 6.-14. percentilisben van valahol.
Ezzel lehet valaki software engineer mondjuk?
Először is IQ tesztek pontossága erősen megkérdőjelezhető. Egyik munkatársam csinált mensa s IQ tesztet, és neki 130 körüli eredményt adott ki. Habár megvan az esze az illetőnek, közel sem gondolom ennyire jó lenne.
Másrészt az hogy egy általános teszben jó vagy nem jelenti egyből azt hogy minden területen jó leszel.
Szerintem ne ez alapján dönts hogy CS területén akarsz elhelyezkedni, inkább próbáld ki csinálj kisebb projekteket és társai
17 éves vagyok. Egy-két kivétellel nem jött normális, emberi hangvételű szó. Bocs, hogy még nem tudok mindent mindenről. És egy dolog, hogy rákeresek a googleben, de valódi emberek véleményét is akartam hallani.
Matek-infó spec osztályba járok, de annyira nem érdekel a matek vagy az infó, viszont jó vagyok belőle. Az unokatesóm 30 éves és a Boschnál dolgozik szoftverfejlesztőként és nettó 1 milliót keres permanens home office mellett sima fejlesztőként. Ami elég jó élet szerintem, én is meg tudnám magam erőltetni addig ilyen fizetésért ennyi idős koromra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!