Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Megteheti a cég következmények...

Megteheti a cég következmények nélkül, hogy nem fizeti ki a túlórákat?

Figyelt kérdés
ápr. 30. 05:18
A kérdező szavazást indított:
igen
nem
13 szavazat
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha elrendelt túlóra volt akkor nem.

Ha munkaidőkeretes vagy akkor meg lecsúsztatják, ami teljesen törvényes.

ápr. 30. 05:36
 2/13 A kérdező kommentje:
Három meeting volt január óta és folyamatosan nyomták, hogy a cégnek kellenek a túlórák, mert ki kell jönnie a "gödör"-ből!
ápr. 30. 05:39
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
En nem túlóráznék. Ìgy keresnek sunyiban állást, egy két szabadnap kivételével el lehet járni interjúra. Ha van más akkor meg valtanek. Ilyen egyszerű. Persze ez én vagyok.
ápr. 30. 05:45
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Most latom , hogy ingyen lol. Biztos azt gondolnám, hogy hülyének is néznek
ápr. 30. 05:46
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Ezek szerint nem, hiszen lett következménye: kiírtál egy kérdést a gyakorin róla…
ápr. 30. 06:19
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Most erre mit lehet mondani?

Megteheti, mert a munkavállalók elnézik neki, ha nem szeretnének munkát váltani vagy nem találnak.

ápr. 30. 06:31
 7/13 Mad Max2 ***** válasza:
86%

Hááát tudod, én például sokmindenre hajlandó vagyok a munkahelyemen, néhány dolgot kivéve

Ezek között van az ingyen munka, még a fővezér elvtárs is tudja hogy én ingyen 1 percet sem dolgozok.

Szerintem csaka birkák dolgoznak, túlóráznak ingyen.

ápr. 30. 07:31
 8/13 BécsiFehér válasza:
72%
Nem teheti meg, de engem azért rúgtak ki egy munkahelyről (magánegészségügyben), mert azt kértük, hogy rendeljék el írásban a 2-3 hónapon át tartó szombati munkát (és ami ezzel jár, fizessenek is érte). A felmondás leírt indoka persze nem ez volt.
ápr. 30. 08:14
 9/13 anonim ***** válasza:
54%

Magyarorszagon sok mindent meg lehet csinalni ami törveny sertö, mert a büntitetelek olcsobbak mint ha az ember ki lenne fizetve normälisan...

+ az emberek is birkakent elmennek ingyen tuloräzni, mert feltik a szarul fizetett munkahelyüket...

ápr. 30. 10:17
 10/13 anonim ***** válasza:

"Megteheti a cég következmények nélkül, hogy nem fizeti ki a túlórákat?"

Igen. Nem köteles kifizetni, helyette szabadidőben is megválthatja.

Olyan viszont teljesen törvénytelen, hogy egyiket sem biztosítja rá.

máj. 1. 05:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!