Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért van az, hogy a hipermark...

Miért van az, hogy a hipermarketekben leginkább a tej osztályra keresnek munkavállalókat?

Figyelt kérdés

ápr. 29. 14:56
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
72%
Mert a csipsz osztaly tele van
ápr. 29. 14:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Talán mert ott a legnagyobb a fluktuáció, mert onnan két lábbal kell kirugdalni azokat, akik nem értik, hogy koszos bakanccsal nem lépünk bele a hűtőbe, amikor a felső polcokat rendezzük...
ápr. 29. 14:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/14 krwkco ***** válasza:
70%
Mert a tej egyrészt nehéz és másrészt ha kifolyik, akkor büdös lesz és nehéz feltakarítani.
ápr. 29. 16:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/14 anonim ***** válasza:
70%
Hideg nehéz macerás koszos kapkodós monoton .
ápr. 29. 16:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/14 anonim ***** válasza:
33%
Túl sok a prűd ember.
ápr. 29. 17:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/14 anonim ***** válasza:
54%
Mert ott nem tejelnek valami jól.
ápr. 29. 19:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/14 anonim ***** válasza:
61%
Sok a laktóz érzékeny árufeltöltő.
ápr. 29. 19:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/14 anonim ***** válasza:
54%
Azèrt mert a rothadt, romlott túró iszonyat büdös.
ápr. 29. 19:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/14 anonim válasza:
60%
Mert lehet hogy csak ott van hely.
jún. 1. 09:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/14 anonim ***** válasza:
73%

Mert az sokkal xarabb meló, mint a szárazáru, de ugyan annyit fizetnek érte általában.


Míg a "szárazon" vannak a nagyon könnyű termékek (papír, csipsz, stb...) ezek szó szerint könnyűek és pakolni is egyszerű, mert általában kartonban vagy fóliában vannak. Meg vannak a nehé terémkek, mint pl. a víz, üdítő de ezt sem olyan vészes pakolni, mert zsugorban vannak, csak tolni kell kifele a polcra egy raklapról.


A tej osztály az nem ilyen. Eleve a hűtőbe kell ki-be mászkálni, ami nagyon kellemetlen. Nyáron ha bemész pólóban megfázol, ha felöltözöl megdöglesz az eladótérben. Ráadásul nem "csak" ki kell húzni a raklapot, legtöbbször a hűtő nagyon zsúfolt, keresni kell a terméket, komissiózni, pakolászni. Aztán sérülékeny is a termék és veled ugatnak, ha mondjuk leborul egy tálca és mind szétterül a padlón. Végül pedig tölteni is xar, időre megy, mert a hűtési lánc (elvileg - haha) nem szakadhat meg 20 percnél hosszabb időre, a hűtőbe nagyon macerás pakolni, legtöbb termék vagy nyeklő nyakló tálcán van vagy darabos... És még a lejáratot is nézni kell, hogy FIFO-ba a régi jöjjön előre, a régi menjen hátra. Ilyen ugye szárazon nem szokott gondot okozni.


Egyszóval szívás, pénz meg nem több. Persze, hogy ott a legnagyobb a fluktuáció.

jún. 2. 19:16
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!