Debreceni Tesco hipermarketekben Diakmunka?
A debreceni tescoban szeretnék dolgozni szeptembertől, suli mellett (most megyek szakmára) kötetlen munka időben,heti pár napot akár. Értem ezt: 4-6-8 órában, ahogy az időm engedi hétköznap, s hétvégén bármilyen időpontban (tudom nem én szabom ezeket, csak példának hoztam fel)
Az lenne a kérdésem, hogy milyen a munka? A dolgozók? Voltam olyan "szerencsés", hogy dolgozhattam a Curver nevezetű magasszinvonalú cégnél, na az nem tetszett, monoton volt az egész, kutyának nézték az embert, s ráadásul 12 órán keresztül. Ahhozképest ez csak jobb lehet, remélem:)
Mely diákszövetkezet által tudnék ott dolgozni? Kasszázást nemtudom hogy bevállalnám e, fagyiztam már, annyira nem lenne új dolog pénzzel bánni:) Viszont nagyobb felelősségel jár.. Az árufeltöltés kicsit monoton, ami nem tetszik, de kibirhatobb 8 órába:)
Szia!
Köszönöm a hozzászólást!:D
Diákszövetkezet által dolgozol ott? Éjszakai műszak van? Nemtudom még hogy lesz a sulim, de szerntem legalább egyig minden hétköznap suliba leszek:) Mennyit adnak óránként?
Köszönöm előre is a választ:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!