A postán mennyi annak a postasnak a fizetése aki nem hord pénzt csak sima levelet?
"mennyi itt a tudatlan te jó ég."
Te nagyon tudó, miről beszélsz?
"Na, csendes lepontozók!!! Akkorvmennyi az annyi??? Szerintetek hány közönséges levelet visz ki egy postás???"
Nem ez a kérdés.
De akkor mondok én számokat
Legalább napi 500, de lehet az 1500 is... + ajánlott, + utalvány, + hírlap, + elsőbbségi, + kínai...
Akkor mondom én. Én nem postás vagyok hanem ujsagterjeszto. Hasonló mint a postás munka. Csak nagyobb a terület, és nem kell leveleket vinnem. Csak az újságok.
Fizetésem is jó. Kötetlen munka. De bevagyok jelentve 8 órában. És nettó 250 ezer Ft felett keresek.
És ami fontos: Nem az a lényeg hogy milyen munkát csinál az ember. Hanem az hogy melyik cégnél van. Egy állami cég soha nem fog jól fizetni. A Magyar posta meg állami cég. Egy magán cég még inkább arra törekszik hogy el legyen végezve a munka és ezért adnak normális fizetést is.
#19! Ezek ugyanúgy megvannak a postánál is, 250k simán, bejelentés, igen, fizetett távollét, oktatások, igen...
ezen felül szakszervezet, ösztönzők, cafeteria, segítség, hiszen segítjük egymást...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!