Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Manapság már nem éri meg...

Manapság már nem éri meg közgazdásznak tanulni?

Figyelt kérdés

2024. ápr. 25. 20:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
53%

Béna közgazdásznak nem éri meg.

Még be se fejeztem a mestert, de már 1 m fölött van a bruttóm banki területen, nekem megérte.

Nyilván lehetne több, például a legjobb barátom, akivel egy idősek vagyunk, 3 évvel előttem kezdett dolgozni, és már br. 1.5 fölött keres programozóként, de azért ne vicceljük, az ország nagy része nettó 3-500 ezrekért teper.

2024. ápr. 26. 13:01
 12/15 anonim ***** válasza:
74%
#11 Banki sales? Mert máshogy nem tudom elképzelni hogy helyi bankok pályakezdőnek br 1 milliót adjanak.
2024. ápr. 26. 13:36
 13/15 anonim ***** válasza:
0%

12)

Pontosan, nagyvállalati sales, vagyis még inkább annak a szupportja. Beszélek egy elég ritka nyelvet, plusz angol az nyilván C2.

Nem tudtam, hogy ez ennyire nyilvánvaló, őszintén meglep, ennek az is az oka, hogy az egyik legjobb barátom kvantos, és ő is hasonlóan keres.

2024. ápr. 26. 13:52
 14/15 anonim ***** válasza:
74%

Legtöbb embernek nem is nyilvánvaló, lévén elég kevesen dolgoznak befektetési banki világban, és még ott sem annyira gyakoriak az ilyen fizetések. De gratula. Nekem br. 600k-val akarták lehúzni a pofámat hasonlónak meghirdetett pozira, de tippre az csak titkárnő lett volna.

Kvantost azért nem tippeltem mert ott viszonylag ritka a kezdőpozíció s inkább az IT vagy matekos végzettséget preferálják.

Hogy kérdezőnek is válaszoljak: Nem csak azért kéne menni egyetemre hogy sok pénzünk legyen,hanem pl azért hogy megértsük miért van pl ez az ország totális mélyrepülésben. De lehet hogy csak én szeretek meg is érteni dolgokat.

2024. ápr. 26. 14:05
 15/15 anonim ***** válasza:
18%
Hat en br 3 millat kapok kozgazdaszkent, szerintem nem rossz. Az a jo benne hogy marha sok kapcsolodasi pontja van, ilyen diplomaval rengeteg mindent lehet csinalni a quanttol a marketingig.
2024. ápr. 26. 17:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!