Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A bruttó 630 ezer forintos...

A bruttó 630 ezer forintos fizetés szerintetek korrekt 3 év tapasztalattal, és 2 diplomával, vagy kevés?

Figyelt kérdés

Budapesti Multi, alapszakos alkalmazott közgazdaságtan, és mesterszakos pénzügy diplomám van, C1-es nyelvvizsgám angolból, ennek köszönhetően nincs gondom a napi szintű angol használattal sem.

3 éve vagyok a jelenlegi munkahelyemen, pénzügyi elemző pozícióban, bruttó 640 ezer a fizetésem, amit én egy picit keveslek, szerintem egy bruttó 750 körül lenne a reális, de nem tudom, hogy nem-e gondolom én rosszul.

ápr. 24. 10:46
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Nettó 425 ezer + pár száz Forint.
ápr. 25. 09:06
 22/27 anonim ***** válasza:
alamizsna
ápr. 25. 14:35
 23/27 anonim ***** válasza:
Jogász és közgazdász diplomával keresek br 600-at. Sokat interjúzgatok mostanában, multikhoz is, de ott is kb. ez a szint, ami siralmas.
ápr. 28. 19:54
 24/27 anonim ***** válasza:

23) hány év tapasztalattal, milyen pozikra?

ez megdöbbentően alacsony.

ápr. 28. 21:19
 25/27 anonim ***** válasza:
Épìtőiparban dolgozom. Ezeket a 400-500 ezreket mar a szakik, gepkezelok jó része is megkapja alkalmazottként sok helyen. És a kis pár fős cégeket leszamitva mar normálisan bejelentve. Azert durva, hogy a diplomas berek mennyire bealltak egy szintre. Netto 400ert sztem normális szakembert sem kapni.
ápr. 28. 21:45
 26/27 anonim ***** válasza:

25#

Nem minden területen és régióban.Budapesten és környékén, tényleg, mintha befagytak volna a diplomás fizetések, főleg mérnöki-közgazdász vonalon.

Öcsém GYMS megyében dolgozik mérnökként.Ott egy minőségügyi mérnök fizetése br 1 millió felett van.Nettó 700e felett kap.

ápr. 28. 22:20
 27/27 anonim ***** válasza:
53%
#24 Most fogok idén szakvizsgázni, eddig csak kis-közepes ügyvédi irodákban voltam ügyvédjelölt, céghez soha nem kerültem be. Bár már több éve itt vagyok, a kevés fizetés mellett a toxikus légkör és a folyamatos lenézés miatt is menekülnék, de csak interjúkig jutok. Bankokhoz, nagyobb multikhoz, big4-hoz és nagy ügyvédi irodákhoz is próbálkozok, de hiába.
ápr. 29. 21:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!