Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A bruttó 630 ezer forintos...

A bruttó 630 ezer forintos fizetés szerintetek korrekt 3 év tapasztalattal, és 2 diplomával, vagy kevés?

Figyelt kérdés

Budapesti Multi, alapszakos alkalmazott közgazdaságtan, és mesterszakos pénzügy diplomám van, C1-es nyelvvizsgám angolból, ennek köszönhetően nincs gondom a napi szintű angol használattal sem.

3 éve vagyok a jelenlegi munkahelyemen, pénzügyi elemző pozícióban, bruttó 640 ezer a fizetésem, amit én egy picit keveslek, szerintem egy bruttó 750 körül lenne a reális, de nem tudom, hogy nem-e gondolom én rosszul.

ápr. 24. 10:46
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
33%
4 esnek teljesen igaza van bar nehez ezt annak a tarsadalomnak beadni akiket ugy neveltek a szulei hogy tanulj mert a papir igy papir ugy. Erettsegim van es ket alap szintu tesztelo "diplomam", contractorkent netto 3m kornyeket keresem...
ápr. 24. 12:45
 12/27 anonim ***** válasza:
48%
Kevés, nekem ugyanilyen papírokkal (kivéve hogy gazdmen alapszak), szinte 0 tapasztalattal KKV-ban hasonló pozícióban br. 650k a fizetésem.
ápr. 24. 13:00
 13/27 anonim ***** válasza:
0%
kis foci, kis pénz
ápr. 24. 13:04
 14/27 anonim ***** válasza:
0%

Szia, majdnem teljesen megegyeznek a végzettségeink és a tapasztalataink, én NG alapra végeztem egy pénzügy mestert, 2.5 éve vagyok a jelenlegi helyemen, illetve előtte még volt egy fél év egyéb tapasztalat. Az angolom látatlanban valószínű jobb, de ez részletkérdés, arra nem fizetnek hogy C1/C2.

A pénzügyi elemző elég tág fogalom, br 700-850-es sávot abszolút jól látod, mindkettőnket eléggé alulfizetnek. Jelenleg Br 690-et lapot, mellé valami br 20k HO támogatás és szép kártya.

Én most töltöm a felmondási időm, sikerült br 900-ért (plusz kafi és várhatóan több havi fizu bónusz) váltani, egy másik területre megyek junior/asszisztensi pozícióba.

Ha esetleg van kedved, pü-ben tudok mondani néhány bérsávot fin services területen.

ápr. 24. 13:28
 15/27 anonim ***** válasza:
12%
kérdező, ez nettóban mennyi lenne?
ápr. 24. 13:51
 16/27 anonim ***** válasza:
41%

"nincs gondom a napi szintű angol használattal sem"

...ámde, helyenként a magyarral van...

Két diplomával bruttó 630e elég gáz.

Ennyit nem diploma, de érettségi nélkül is meg lehet keresni, akár futárként. Vagy kétkezi munkával, lényegében bármilyen szakmában.

ápr. 24. 14:53
 17/27 anonim ***** válasza:
0%
Én ha elégedetlen lennék a fizummal jelentkeznek pár állásra és elmennnék pár interjúra. Szabit lehet kivenni akar ilyenekre is. Aztan ha van jobb ajánlat akkor meg valtanék. Nem árt ilyen neha, legalabb az ember pár interjú után képben van mennyire keresett vagy éppen mennyire nem.
ápr. 24. 21:13
 18/27 anonim ***** válasza:
0%
Amugy a kérdésre válaszolva sztem is lehetne több.
ápr. 24. 21:14
 19/27 anonim ***** válasza:
35%

itt valaki vagy valakik qurva agybetegek!

teljesen normálisan rákérdeztem, hogy nettóban ez a bruttó mennyi, és lepontoztok. meg mindeki mást is lepontoztok.

aztán miért?

ápr. 24. 23:09
 20/27 anonim ***** válasza:
29%
Egyetértek az utolsónak! Én egyébként felpontoztam. Engem is erdekel a nettó. Szerintem 400 körül van, ha tényleg az nagyon kevés, ennyit középfokú végzettséggel keresnek.
ápr. 25. 07:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!