A bruttó 630 ezer forintos fizetés szerintetek korrekt 3 év tapasztalattal, és 2 diplomával, vagy kevés?
Budapesti Multi, alapszakos alkalmazott közgazdaságtan, és mesterszakos pénzügy diplomám van, C1-es nyelvvizsgám angolból, ennek köszönhetően nincs gondom a napi szintű angol használattal sem.
3 éve vagyok a jelenlegi munkahelyemen, pénzügyi elemző pozícióban, bruttó 640 ezer a fizetésem, amit én egy picit keveslek, szerintem egy bruttó 750 körül lenne a reális, de nem tudom, hogy nem-e gondolom én rosszul.
Szia, majdnem teljesen megegyeznek a végzettségeink és a tapasztalataink, én NG alapra végeztem egy pénzügy mestert, 2.5 éve vagyok a jelenlegi helyemen, illetve előtte még volt egy fél év egyéb tapasztalat. Az angolom látatlanban valószínű jobb, de ez részletkérdés, arra nem fizetnek hogy C1/C2.
A pénzügyi elemző elég tág fogalom, br 700-850-es sávot abszolút jól látod, mindkettőnket eléggé alulfizetnek. Jelenleg Br 690-et lapot, mellé valami br 20k HO támogatás és szép kártya.
Én most töltöm a felmondási időm, sikerült br 900-ért (plusz kafi és várhatóan több havi fizu bónusz) váltani, egy másik területre megyek junior/asszisztensi pozícióba.
Ha esetleg van kedved, pü-ben tudok mondani néhány bérsávot fin services területen.
"nincs gondom a napi szintű angol használattal sem"
...ámde, helyenként a magyarral van...
Két diplomával bruttó 630e elég gáz.
Ennyit nem diploma, de érettségi nélkül is meg lehet keresni, akár futárként. Vagy kétkezi munkával, lényegében bármilyen szakmában.
itt valaki vagy valakik qurva agybetegek!
teljesen normálisan rákérdeztem, hogy nettóban ez a bruttó mennyi, és lepontoztok. meg mindeki mást is lepontoztok.
aztán miért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!