Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerinted mi(k) azok a szakmák...

Szerinted mi(k) azok a szakmák amik 20 éven belül ki fognak halni?

Figyelt kérdés
Akár a mesterséges intelligencia miatt, akár azért mert nem akarja tanulni senki vagy pont az ellenkezője miatt…

2024. ápr. 16. 00:30
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
#19 Szerinted lehet olyan egyszeru, hogy melyebbre kell furni, beszeld meg ezt pl. a peceliekkel. Egyebkent nem kell ez a tanits osdi lekezelo duma, mar a ciganysoron is oskovulet.
2024. máj. 7. 14:58
 22/28 anonim ***** válasza:
Hova fog tűnni a víz okosok? Mindenhol sivatag lesz, és csak a sarkokon meg az óceánon lesz csapadék, mi? Mindez pár évtized alatt, ahogy száz éve is vekengtétek.
2024. máj. 7. 23:06
 23/28 anonim ***** válasza:
0%

Mi az, hogy hova tűnik? Mondjuk ugrás szerűen nő a lakossági és ipari felhasználás? Ne tetézd az ócska dumádat 2 bites hülyeséggel.

Mint írtam, Pest megyében már az elmúlt 2-3 évben probléma volt az ivóvízzel. Nem kell Indiáig menni a hiányért.

2024. máj. 7. 23:55
 24/28 anonim ***** válasza:
0%

"Mindez pár évtized alatt"

Egyébként igen. Jó mélyre kell dugni a homokos fődbe a fejedet, hogy ne vedd észre azt, azok a változások amik korábban 100-1000 év alatt mentek végbe, most pár évtized alatt megtörténnek. Környezeti, társadalmi, gazdasági szinten egyaránt megfigyelhető. Talán pont azért nem veszed észre, mert már téged is megérintett a vízhiány, és már nem bírod kihúzni a homokból a fejed.

2024. máj. 7. 23:57
 25/28 anonim ***** válasza:
0%

#23 Tesóka, Magyarországon a problémák nem a természeten múlnak, hallgass 24-re a homokba dugott fejjel kapcsolatban (főleg ha te vagy az is)!

#24 Bármit linkelj, ami alátámasztja, amit mondasz! Egyetlen megkötésem van: ne nagytudású random konteós romkocsma köröket, hanem lehetőség szerint alkalmazott kutatást inkább! Ha nem tudod, mi az, keress rá! Esetleg wikin a nagyszerű "Tudományos módszer" cikket is megtanulhatod betéve, mielőtt nagyon egyszerű kezdene lenni okosnak lenni!

2024. máj. 8. 21:21
 26/28 anonim ***** válasza:
0%

Miért linkeljek neked én, környezeti tanulmányt, társadalmi vagy generációkutatást, vagy éppen egy gazdasági kitekintést? Miért tennék ilyet?

Wikipédiáról esetleg tájékoztató jelleggel olvasgass, tesó. :)

2024. máj. 9. 00:17
 27/28 anonim ***** válasza:
Hú, hogy ez vajon miért nem jutott eszembe!
2024. máj. 10. 06:09
 28/28 anonim ***** válasza:

Nem tudom. De egy fősulis ismerősöm megkért, hogy az online elvégezhető viszgáját caináljuk meg.

Egy modellell "elovastattam" a jegyzeteket. Utána a kérdéseket a rendelkezésre álló idő harmada alatt, 95% feletto találattal megcsináltuk :D :D

Csak a telefon kamerával fotózgattam a kepernyőt az egyesével megjelenő kérdésekkel es jött a valasz. Szóval még csak melóigenyes sem volt :D

Egy kicsit megdöbbentem hogy ilyen könnyen, ilyen jó eredmennyel vizsgázott az MI :D

2024. máj. 18. 18:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!