Milyen az autós oktatói munka?Mennyire nehéz? Érdemes annak tanulni?
Szerintem eléggé idegölő és hamar ki is lehet benne égni.
Az a baj vele, mint az ügyvédi munkával, ki kell alakítani ügyfélkört, mert hírnevet.Máskülönben, nem működik.
"mint az ügyvédi munkával, ki kell alakítani ügyfélkört"
Na de egy ügyvéd ügyfelei újra és újra visszajárhatnak mindenféle ügyekben, az autós oktatóhoz viszont miért járnának vissza?
"A lusta emberek melója, akik semmihez sem értenek, nem szeretnek dolgozni"
Mert szerinted nem társadalmilag hasznos dolog, ha az emberek megtanulnak vezetni?
#5-ős.
Hol olvastad ezt a baromságot? Nálam nem az biztos. Az oktatóról írtam és minden szava igaz. De mi köze ennek a vezetni tanulókhoz?
Hát jó idegek kellenek hozzá!
Én próbáltam, de mindjárt az elsónél "kiborultam" és be is fejeztem, mert nem akartam "örök haragot"!
Mellesleg a nejem volt!!
"Az oktatóról írtam és minden szava igaz. De mi köze ennek a vezetni tanulókhoz?"
Az a köze, hogy ha azt akarod, hogy az emberek megtanuljanak vezetni, akkor valakinek meg is kell őket tanítania, nem? És ha igenis hasznos munkát végeznek az oktatók, és igenis elvégzik a munkát (és elvégzik, hiszen megtanulnak az emberek vezetni), akkor nem mondhatod, hogy semmihez sem értenek. De igen: ahhoz, hogy megtanítsanak másokat is vezetni, ahhoz értenek, és ha el is végzik a munkájukat, akkor semmivel sem lustábbak, mint mások, akik másféle munkát végeznek.
Olyan unalmas, hogy bizonyos IQ alatt mindent meg kell magyarázni, mert nem működnek az "utalások", az "irónia" és az "átvitt értelemben".
Vannak "lusta" fizikai munkák, amik nem kötődnek alapos, sok éves képzéshez, szakmához, hivatáshoz, stb. Olyanok, mint a betanított munkák. Taxis, autó oktató, futár, , rendőr, határvadász, rakodó, adminisztrátor, adatrögzítő, kecskepásztor, kukás és még rengeteg.
Vannak "lusta" szellemi szakmák, amik magasan kvalifikáltak, de nem végeznek anyagi jellegű termelő munkát, ügyvéd, orvos, jogász, csillagász, történész, pap .... Mind a két típus társadalmilag hasznosat csinál, csak az egyik tanulni/gondolkodni lusta, a másik a fizikai munkához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!