Okozhat-e problémát a későbbiekben az, ha az önéletrajzom tele van átlagosan 2 évig tartó munkahelyekkel?
Ezeknek részben cégbezárások, részben karriercél váltás, részben kirúgások (kommunikációs és teljesítménybeli problémák) voltak a hivatalos okai.
Ugyanakkor tudom, hogy ez a fajta ipar, amiben dolgozok, gyakran csinál tömeges leépítéseket. De tartok attól, hogy ha egy olyan HR-es, vagy olyasvalaki, aki nem ismeri az ipar jellegzetességeit (és mondjuk magyarázkodásnak veszi, amiket mondok), kb azonnal visszadobja az önéletrajzomat később. Mivel ő úgy gondolja, hogy náluk is csak 1-2 évet szeretnék majd eltölteni.
Most még csak néhány ilyen van, de tartok attól, hogy ha ebben az iparban maradok (márpedig ebben szeretnék maradni, de félő, hogy egyszer muszáj lesz más iparra váltani), akkor 5-10-15 év múlva esetleg ne vennének fel sehova.
Fennálhat ilyen eset? Akár utcára is tudnék kerülni ilyesmi miatt?
Nekem önéletrajzom sincs, de nem is érzem hiányát.
Majd az utókor megírja az életrajzomat, ha akarja, mint tették azt Steve Jobs-szal, Napóleonnal és másokkal.
Vagy esetleg 80 éves korom környékén megírom magam, s kiadatom valami szép díszborítóval.
13, nem tudom, miért a bért nézitek. Jó persze, az is fontos. De nekem az is elég, hogy bőven ne haljak éhen.
Engem a projektek érdekelnek. 70-80%-ban az dönti el, hogy hova szeretnék menni. Viszont nekem nincs családom, nincs feleségem vagy gyerekem, és nem is úgy néz ki, hogy lesz, már ezer éve feladtam. Az élet nagyrésze munka, így fontos, hogy azt élvezzem legalább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!