Milyen képzést végezzek még el?
Egyéni vállalkozóként dolgoznék, főállású munka mellett, amíg ki nem növi magát annyira a vállalkozásom, hogy abból is meg tudjak élni.
Vannak MLM cégek is, amik tápkieg értékesítéssel foglalkoznak, oda is beléphetsz és kapsz jutalékot, tudok is egyet konkrétan, ami nem rossz sztem, de véletlenül sem szeretném reklámozni. Ha érdekel leírom neked privátban.
Ezen kívül dietetikus végzettség mellé ütős kombó lehet egy fitness edző végzettség, amit pár hónapos tanfolyamon el tudsz végezni.
Az első válaszolóval egyetértek annyiban, hogy kezdj el magánban dolgozni, annyi, hogy én nyilván dietetikai tanácsadást vállalnék a helyedben.
Vidéki városokban is simán elkérnek 5 számjegyű összeget egy fél órás - órás tanácsadásért. Nem kifejezetten eszközigényes; egy laptop kell, meg pár apróság (pl. egy testösszetétel-elemző mérleg), és meg is vagy... meg nyilván egy hely, ahol tudod fogadni az ügyfeleket. Ezt akár otthon is ki tudod alakítani, de akár egy magánrendelőben is tudsz helyet bérelni. Nyilván eleinte mit tudom én... kéthetente egy délutánt vállalsz, majd heti egyet... és így tovább. És amikor úgy látod, hogy van már annyi ügyfeled, hogy megéri inkább ezzel foglalkozni, akkor otthagyod az "állami egészségügyi taposómalmot".
Vannak orvosok, dietetikusok, akik éppen "a tudományos előképzettségüknél fogva nem utasítanak el minden ilyen MLM alapú étrendkiegészítő forgalmazót", hanem kiválasztanak egyet, a legjobbat, s ott karriert építenek.
Nem utolsó sorban azért, mert a termékei messze az élmezőnyben vannak a gyógynövényboltos / drogériás termékekkel szemben.
Csak jól kell választani.
Seilyet! a Magyar képzési és munkaerőpiac xart sem ér!
Nekem ezek vannak meg:
villanyszerelő, gumis, földmunkagép kezelő, emelő és rakodógép kezelő, gumikerekes / lánctalpas kotró kezelő, élelmiszergyártó technikus, vagyonőr, társasházkezelő, fotográfus fotótermék értékesítő, energiaátalakító berendezés kezelő
Jelentem, mindenhol kb ugyanannyit fizetnek elmebeteg munkarendben, mint egy bármilyen zöldségespiacon betanított munkára vagy egyszerűen nem kellesz!
Magyarországon felesleges tanulni, vállalkozni meg nem szabad, csak ha muszáj, de akkor is csak okosan!
A pharma-nord cuccokkal mi a tapasztalatod / véleményed?
Főleg a receptkötelesekkel?
7-es te dietetikai magánszakrendelésre gondolsz szerintem.
Táplálkozási tanácsadó lehet, semmiféle kórházi gyakorlat nem kell ahhoz, vannak akik ilyen pár hónapos tanfolyami képzés után vállalkoznak, mint tanácsadó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!