33 évesen milyen szakmát, vagy képzést végezzek el?
33 éves férfi vagyok, jelenleg középvezetőként dolgozom a logisztikában, végzettség nélkül.
Egyre jobban érzem kellene valami papír, hogy azért mégis...mert lehet kevés lesz az érettségi + a sok tapasztalat egyszer.
12 éve dolgozom folyamatosan a logisztikában, ezért a felsőfokú logisztikai menedzser képzést néztem ki MLE-n.
Fősulit, diplomát nem akarok, ebben nem gondolkozom, nem szeretnék 4-5 évig tanulni.
Magyarországon tervezem a jövőmet.
IT-s dolgokat hallottam a csapból is ez folyik, de nagyon távol áll tőlem az a világ, és a rövidebb képzéseken megtanulható dolgok nem elegek ahhoz, hogy normális fizuért felvegyenek valahova + tapasztalatom sincs ebben. Autodidakta módon meg nem érzem magamban azt, hogy naprakészre tudnám hozni a tudásomat.
Inkább irodai képzések, és online végezhető képzések érdekelnek.
Nem büdös a fizikai munka sem, de sosem dolgoztam aktívan benne.
írtam, hogy NEM akarok egyetemet.
Inkább csak azért lenne szükségem bármilyen papírra, hogy valamit fel tudjak mutatni
Hülye vagy? Más ehberert dolgozik a mekiben te meg közép vezeto vagy! Neked semmi sem elég moré?! Minek kellene mégis tanulni maradj a Szegeden és orulj neki h ezt adta az élet, tudod ki tanulna már!
Feleslegesen sok időd van szwribtem, inkább arra fordítás h szerzel magadnak egy jó korodbeli csajt mert ez így már nem állapot h mindig valami hülyeségen gondolkodsz 100% hogy szex hiányod van!
Kedves utsó: míg az aki egyetemre jár, és szétbulizza magát majd kikerül x félév halasztással mert megbukott 27-28 évesen a munkaerőpiacra, én addigra már 6 év tapasztalattal rendelkeztem.
Végigjártam a ranglétrát, sz*ros irodai adminként kezdtem egy cégnél, hivatalosan napi 8 órában, gyakorlatilag 4-et fizettek, + napi 16 óraban telefonon elérhetőnek kellett lennem több mint 2 évig....szép lassan tornáztam magam feljebb és feljebb ennél a cégnél, majd a következőnél és így tovább.
Könnyű ítélkezni, és igen, diplomás emberek dolgoznak a csapatomban, mert bennük nincs vezetői attitűd, bármikor elmehetnének, de nem mennek, mert tudnak/akarnak a diplomájukkal elhelyezkedni, nem tudnak/akarnak emberekkel bánni.
Ez miért lenne az én hibám?
#7: hidd el rohadtul nem a végzettségtől függ, milyen vezető valaki.
Én elég sok diplomás, és phd vegzettsegű vezetésre alkalmatlan vezetővel találkoztam már...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!