Gyárból közigazgatásba vagy bármi szellemi munkakörbe?
Van olyan,akinek sikerült már?
Én eddig a jelentkezéseimnél azt vettem észre, nagyon hátránynak számít, hogy hiába van az álláshoz megfelelő végzettségem, még csak gyárakban dolgoztam.
"Van olyan,akinek sikerült már?"
Igen. Kolléganőm 8 gyári év után (szalagmunka) került hozzánk, mert beajánlottam. Iskolatársak voltunk, tudtam, hogy el fogja tudni látni a feladatot, a képességei meg vannak hozzá. Nem csalódtam.
Köszi a válaszokat.
Viszont beajánlás nélkül is lehet siker?
Nincs ismertségem és eddig hiába éreztem úgy, hogy jól teljesítek az interjún (alapból kevésre hívtak még), valamiért nincs siker :( És eddig csak a tapasztalathiányra tudok gondolni, illetve hogy nincs jogsim talán az is gond.
"Viszont beajánlás nélkül is lehet siker?"
Miért ne lehetne?
Nekem sikerült. Igaz, sokan menekültek előle, többnyire az alacsony fizetés miatt. Én bevállaltam (nem volt más), de nem bántam meg. A munka is tetszik és nem ragadtak le a kezdő fizetésnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!