Melyek azok a (szellemi) állások, ahol sokat lehet külföldre utazni, mozogni?
Van több diplomám is (mérnöki,pénzügyi) van, angol, német nyelvtudásom is.
Többnyire jónak számító állásaim voltak, viszont dögunalmasak.Olyan mókuskerekes az egész.Vagy itthon ülök a kis munkaállomásomon vagy bent az irodában egész nap.
Ahol meg volt kiküldetés, ott annyi olt,hogy 3 napra kimentem Németországba.A cég meg "kegyként" tekintett rá.
Nem tudom,hogy sokan hol találják, ezeket a "kijárós" állásokat, én is mindig multiknál dolgoztam, meg most is.
Én is ilyen kijárós állásra vágyom.
A Bolygó hollandi fedélzetén minden szellem állás ilyen.
Folyamatos utazás.
Én csak ötletelek.
Küldj multihoz önéletrajzot, motivációs levelet, hogy milyen téren dolgoztál, milyen a szakmai nyelvtudásod, mert -gondolom -céges utazáshoz kevés a középfokú. Írd bele, hogy konkrétan külföldi céges kiküldés miatt keresel másik állást, írd bele, hogy milyen, hol volt, mi volt a lényege, stb., a 3 napot hagyd ki! Majd megmondod, a cégnél 3 napot terveztek. Keress így munkalehetőséget, sok sikert kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!