Ha egy munkára a munkaügyi központ közvetít ki, akkor milyen nettó havi kifizetésre számíthatok?
Figyelt kérdés
Ha pl. olyan munkakörre, ami nem a szakmámba vág, ill. nem tudom, h az befolyásolja-e a bért, ha előző munkahelyen én mondtam fel, utána csak EFOSZ-ként dolgoztam. Milyen bérre számíthatok így?2024. ápr. 7. 06:01
2/6 anonim válasza:
Valószínűleg minimálbér avagy felette.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Azt megkérdezhetem, hogy mi alapján dől el, hogy megkapom-e a minimálbért?
2024. ápr. 8. 06:04
4/6 Senior Séf válasza:
A bér megbeszélés tárgyát képezi.
5/6 Senior Séf válasza:
Csak sajnos nem vagy alkupozícióban.
6/6 anonim válasza:
Az se biztos, hogy megkapod az állást, a kiközvetítés se garancia, lehet másik 10 embernek is kiküldték oda a közvetítő lapot. Jártam már úgy elmentem a kapott lappal, mondták már betelt, ahogy kijöttem épp jött más is a lapját lobogtatva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!