Jó állás-e? Már döntenem kellene, hisz már 17 vagyok, de minél jobban, , öregszem'' annál jobban kezdek bizonytalanodni.
szia legyél az, ami szeretnél. Ne engedd, hogy ráderőszakoljanak 1 szakmát, amiben nem érzed jól magad.Hisz abban úgy fogsz dolgozni, mintha rabszolgamunkát kellene végezned.
Biztos jól keresnek, és sztem veszélyességi pótlék is van, :D, és szerintem szép munka. Sok helyre eljuthatsz ezáltal, igaz lóhalálában, de akkor is.
Remélem találkozunk fent!!!
Good bye.
szió. ne vedd bantasnak, de magyarul is megtanulhatnál :D
különben meg szerintem nagyon jó állás, és ha keményen dolgozol érte, akkor nagyon sokat fogsz keresni, és amikor már unod a repkedést, és családot szeretnél, akkor pedig a nyelveknek, tapasztalatodnak fogod hasznát venni.
szerencsés vagy, sokan 30 évesen se tudják, mihhez kezdjenek magukkal.
ne félj, remek ötlet!
nem családbarát - pontosabban: nem gyermekbarát szakma
ám: légiközlekedésben nagyon magasak a fizetések
(én légiirányítót ismerek - kissé más műfaj - ő kézhez kap 900 ezer Ft-ot
saját érzéseidre hallgass
beszélj / levelezz más légikísérőkkel (netről)- tapasztalatgyűjtés stb. nem árt
ők látják, érzik élesben - megérte-e?
(vagy csak egy külső máz ez a keep smiling póz)
tudnék nem pedig tudnák
Az hogy beszélsz nyelveket ezer helyen jól jöhet, lehetsz tolmács, fordító, idegenvezető, tanár, nyelviskolában is dolgozhatnál stb. Szóval vannak még más lehetőségek is.
Gondold át a dolgot, miért szeretnél légikisérő lenni, mit csinálnál még szívesen, ne az legyen előtted, hogy mivel lehet jól keresni, vagy a szüleid/barátaid mit mondanak. Ülj le egyedül és gondolkodj. És egyáltalán nem vagy még elkésve, azt tanulj amit szeretsz, sok volt osztálytársam 3 egyetemre is járt, teljese különböző szakokra, mert a szülei belekényszerítették olyanba amit nem szeretett és folyton váltott, szinte évente. Ezt nem szabad.
Én pl. kicsi korom óta matek tanár akartam leni, aztán érettségi előtt átgondoltam a dolgot és mégsem a tanári ályát választottam, pénzügyet és adóigazgatást tanultam, most pedig az apeh-nál vagyok és szeretem. A lényeg, hogy azt csinál amiről meggyőződésed, hogy jó lesz. És ne félj változtatni a terveiden, ugyanakkor védd meg az elképzelésed, ha valóban azt akarod csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!