Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha csak a pénzügyi részét...

Ha csak a pénzügyi részét nézem, akkor logisztika?

Figyelt kérdés

27 éves vagyok jelentkeztem idén egyetemre, nem tudom mi legyen a sorrendem. Védőnőt, gyógypedagógust jelöltem meg alapszakon és felsőoktatási szakképzésben a Kereskedelem és marketing (logisztikát).

Gyermekekkel foglalkozom jelenleg is (egyéni vállalkozóként) nem keresek rosszul, kb 350-400 nettó. Csak szeretnék kicsit más csinálni, tanulni stb. Melyiket érné meg ha csak az anyagiakat nézem?;

2024. ápr. 4. 12:52
 1/5 anonim ***** válasza:
34%

"Melyiket érné meg ha csak az anyagiakat nézem?"

Ha érdekelnek az anyagiak akkor miért ilyen fos képzéseket nézel és nem valami komolyabbat amivel normális fizetés érhető el?

2024. ápr. 4. 13:12
 2/5 A kérdező kommentje:
Mit értesz komolyabb képzés alatt?
2024. ápr. 4. 13:28
 3/5 A kérdező kommentje:
Van aki szerint a pszichológiai is bufeszak, párom pszichológus és igen magasan az átlag felett keres... És kb ugyan ez vonatkozik meg sok más munkára is.
2024. ápr. 4. 13:30
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, mivel szeretnél foglalkozni. Továbbra is gyerekekkel, vagy valami egészen mással? És mennyire fontos számodra a pénz?
2024. ápr. 4. 18:42
 5/5 A kérdező kommentje:
Viszonylag sokat utazok kb havonta belföld 2 havonta külföld. Így fontos,hogy ezt továbbra is meg tudjam engedni magamnak.
2024. ápr. 5. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!