Ebben a pozícióban ennyi év után mennyit kérnétek?
Adózás területen, 4 év tapasztalattal, szenior pozícióban mennyi fizetést kérnétek?
Most váltok majd munkahelyet, most bruttó 650-et keresek(szerintem ez diplomásként, 4 év tapasztalat után, komplex projektek, betanítás, stb. feladatok kezelése után nagyon kevés).
Az új helyen mennyit kérhetek majd szintén ezen a területen ennyi tapasztalattal, ami még nem tántorítaná el a munkaadókat?
Most kezdem majd az interjúra járkálást.
Köszi, hallottam a Hays salary guide-ról, utánanázek.
Azért nem akarok túl magasat mondani, mert anno régen amikor erre az állásra jöttem, volt még másik 2 hely, amiből az egyiket a túl magas bérigény miatt utasítottak vissza. Akkor megtanultam, hogy nem szabad túl sokat sem mondani.
"...volt még másik 2 hely, amiből az egyiket a túl magas bérigény miatt utasítottak vissza. Akkor megtanultam, hogy nem szabad túl sokat sem mondani."
Egyrészt engem végképp nem zavar ha ugyanazt a feladatot fele annyi fizetésért csinálod meg amiért én, másrészt viszont akkor ne sírjon a szád, hogy alul vagy fizetve. Harmadrészt engem is utasítottak el magas bérigény miatt, ebből én azt a következtetést vontam le, hogy ilyen fillérb*szók közé teljesen felesleges lenne mennem dolgozni, majd 2 hét múlva kezdtem másfélszeres bérért másik helyen, mint amiért alkalmazni akartak.
4 év <-> senior ez valahogy nem jön össze. A legegyszerűbb munkakörökben is legalább 5, de inkább 8-10 év mire valaki senior lesz.
Én Bp-en bruttó 800-850-et, nyugati megyeszékhelyen bruttó 900-1m-t tippelnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!