Mennyi volt a nettó kereset 1992 körül? emlékszik valaki?
Figyelt kérdés
2024. márc. 31. 17:58
2/8 anonim válasza:
Hár én abban az évben pont táppénzen, majd szülési szabadságon és GYED-en voltam, szóval nem releváns. De jó fizetésem volt amúgy.
3/8 anonim válasza:
1997-ben volt nettó 21018 Ft/hó a fizetésem. Erre azért emlékszem ilyen jól, mert 1997-ben vezették be a munkahelyemen a kötelező banki átutalást a fizetésnél. És emiatt bankszámlát kelletett nyitni. És a bankszámla szerződésre rá kelletett írni akkoriban a nettó fizetést is! 1992-ben kb. olyan 15000 Ft/hó környékén volt a nettó fizetésesem.
4/8 anonim válasza:
Akkor is millió felett kerestem home officeból full stack fejlesztőként
5/8 anonim válasza:
minimálbért kerestem akkor 7500 ft-ot.
7/8 anonim válasza:
6-os! Azért 1992 már 32 éve volt! Éppen ezért nagyon pontosan vissza emlékezni nehéz. De mint korábbi válaszomban is írtam körülbelül 15000 Ft volt a nettó fizetésem. 3-as voltam.
8/8 anonim válasza:
Kezdő szakácsként balcsinál 30 ezer egyébként 9900ft volt normális jnsz megye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!