Mennyit keres Magyarországon egy krupie?
Figyelt kérdés
2024. márc. 30. 18:16
1/5 anonim válasza:
Jatt erősen befolyásoló tényező, de netto 2200 órabér felett kicsivel.
2/5 anonim válasza:
Jatt. Az 50 felé oszlik kb, ahányan dolgoznak annyi felé oszlik.
Barátnőm krupie 400 - 500körül keres de abba van éjszaka is, meg havi kb 23 nap.
3/5 anonim válasza:
Ahol én dolgozok pályakezdő krupiéként (20 éves vagyok, és kb. 1 hónapja tettem le a vizsgát) havi 500.000-ft tól felfelé indul a fizetés euroból átszámítva + naponta olyan 20. 000 Ft a borravaló, de ez már el van osztva mindenkinek. Nem mondom negéz szakma, fejben nagyon nagyon ott kell lenni. A matek kell, és nagyon nagyon nagy kitartás. Havi 15 napot dolgozok reggel 6-tól este 18-ig vagy fordítva.
4/5 anonim válasza:
(3#as vagyok)
Még az is fontos, hogy 12 órából 45 perc munka, 15 perc szünet felosztással dolgozunk.
5/5 anonim válasza:
3#as
A matek mennyire kell? Nekem azt mondták, hogy fix számokkal dolgozol és kb begyakorlod, mint a szorzótáblát. Bocsánat ha valami hülyeséget írok, egyáltalán nem értek sem a black jackhez, sem a roulette-hez :D De fontolgatom, hogy jövőre jelentkezek. Illetve mik okoznak még stresszes szitukat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!