Egyikre sem, mert így is keveset keresnek és ez csak az egyik probléma az oktatással.
márc. 16. 15:59
2/27 anonim válasza:
A jelenlegi béremelés nem igazán oldotta meg a valós problémákat, tanárként így is a legrosszabbul kereső diplomások közé tartozik az ember. Rosszabb anyagi helyzetű térségekben, ahol legalább az ingatlan olcsó, ez még úgy-ahogy oké helyzetet eredményez, de ahol 40 millió alatt nincs lakható ingatlan, a tanári pálya továbbra sem járható út.
márc. 16. 16:01
3/27 anonim válasza:
3,56782%-al
márc. 16. 17:01
4/27 anonim válasza:
Szinte semmivel. A jelenlegi problémáknak csak egy kis szelete a bér (bár valóban elég nagy szelet)
márc. 16. 19:18
5/27 anonim válasza:
Szerintem kevesebb lesz, nem több.
márc. 16. 22:36
6/27 anonim válasza:
Jelen beremeles kb -xxxxx%
Hurra ismet elertek az aldi arufeltolto beret!!!
2014-2024kozt ha 2-3x nyultak a berukhoz ezt is beleertva
Es azok is bujttott
Mint most is emelmedtek a berek vs mennyivel dragabb minden mint 2eve?
Sokkal emelkedes az ha dragulashoz kepest tobb marad... tobb megy el es ber nem valtozik az inkabb csokken...
márc. 17. 10:52
7/27 anonim válasza:
Az sem segít, hogy bármilyen nyelvszakkal, matekkal, infóval, fizikával, kémiával szakmányban állnak az alternatívák a piacon, dupla-tripla bérért pár évnyi versenyszféra után.
márc. 17. 11:10
8/27 anonim válasza:
Ismerősöm tanár, de egy forint emelést nem kapott. Átverés az egész, mint minden egyéb.
márc. 17. 17:34
9/27 anonim válasza:
Szerintem semmivel sem lesz nagyobb kedv tanárnak állni. A fizetés mindig csak az egyik szelete volt a sztrájkoknak.
Egyébként ne gondoljátok, hogy most kánaán van a fizetésekben. Nekem 8 év gyakorlatra van nettó 360E (és nincs semmi plusz, cafetéria, Szép-kártya stb.). Diplomákkal, nyelvvizsgákkal azért ez nem egy nagy valami szerintem.
márc. 19. 21:21
10/27 anonim válasza:
"nyelv vizsgákal"
kek, sokat elmond rólad, hogy szerinted azt letenni bármiféle nehézség lenne manapság. Gyakorlatilag az alapnak az alapja, szó szerint a 0 amiről kezdesz.
Mellesleg én tanár ismerősöm bruttó 1 milka felett visz haza....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!