Elvárnátok a párotoktól, hogy diplomásként átképezze magát, ha egy adott régióban nincs munkalehetősége?
Mi közösen költöztünk olyan helyre, ahol mindkettőnknek jó.
Nem értem miért kéne az egyik fél miatt a másiknak szívni.
Nem diplomásnak nem.
Vannak jó posztgraduális képzések.2 félév alatt elvégezhető.
Nem tudom, én úgy vagyok vele, hogy ez az ő dolga. Tulajdonképpen nekem mi közöm hozzá hogy átképzi e magát vagy sem?
Mindenki abból él meg amiből tud. Az meg nem egy újkeletű dolog hogy nem a diplomájának megfelelő helyen dolgozik valaki.
Millióan dolgoznak másban, sőt, millióan alkalmatlanok a dilomájukkal a végzettségüknek
megfelelő munkát végezni.
4, látássérült szakon végzett gyógypedagógus vagyok, és a megyénkben nem találok munkát, pedig van nem egy egymi, korai fejlesztő, spec általános és szakiskola. Kikerülve a jogszabályt, megkeresve minden kiskaput a látássérülteket ellátja egy tanakos vagy értakos.
Rehab intézmény meg nincs a megyében...
ÉS erre mondhatsz mindent, de azt nem, hogy büfészak.
Biztos hogy nem, nem azért tanultam 6 évig és építettem a karrieremet hogy utánna buszsofőr legyek.
Szerintem ez alap hogy olyan helyre költöztök ahol mind a 2 en kaptok jó munkát.
#4 Nem ezt úgy hívják hogy magas szellemi munka. Nem fogsz mondjuk AI research vagy Data Science pozíciót a legtöbb megyében találni. Még ha találsz is akkor is jóval jobban jársz ha felmész Budapestre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!