Nem szeretem a munkám de viszonylag jól fogok keresni szakvizsga után?
Ott van hashtagben, hogy jog.
Nem fogsz jól keresni, hacsak nincs rokonod aki szintén jogász és a szárnyai alà vesz.
Jogi előadóként dolgozom.jogtanacsos leszek azok jól keresnek.
Igaz az hogy mindegy mit dolgozol 2-3ev alatt megunod.es unalmas lesz a.munkad bármit is csinálj?
Igen, mert elég nehéz úgy csinálni valamit egy életen keresztül, hogy nem szereted és unod. Kinek mi számít jó keresetnek, a jogtanácsosok zöme jó esetben keres nettó 300-500 ezer forintot. Én sem sorolnám a jól kereső kategóriába.
Kérdező, ez baromira nem igaz. Ha olyan szakot tanulsz ki/szakmát amit szívesen csinálsz, és megfelel az érdeklődési körödnek, elhivatott vagy, akkor nem undod meg 2-3 év után.
De a gondolataid és helyesírásod alapján nem tűnik túl komolynak a kérdésed.
Nem igaz, hogy minden munka unalmas x idő után.
Pl abban, amiben jómagam dolgozom kifejezetten kreatív és változatos. Vannak bevett, alap kisebb monotonitások, de hol nincsenek? Ám javarészt változatos.
A piacképes verseny miatt pedig kellenek is az újítások, új termékek, újabb marketing ötletek stb.
Nekem kifejezetten a jog és társai egyenlő a halállal
Kreatív, monotonítást nem tűrő egyénként előbb választanám a halált, minthogy papírokat bújjak életem végéig.
Testemben is érzem az ellenszenvet, amikor papíroznom kell. (Tervezek erre felvenni embert, ám nem szeretem kiadni a gyeplőt a kezeimből.)
De pl az ügyvéd barátunk imádja a munkáját. Jól tűri a monotonítást, fekete fehér sorok rengetegét, az egyhelyben ülést pedig reggeli, esti kondival ellensúlyozza.
S ugyan ott is naprakészen kell lenni, folyamat frissíteni az infókat stb, azért mégse pl egy kézműves/grafikus.
Neked kell tudni, érezni, hogy személyiségedhez mennyire passzol vagy sem a munkád/munkaköröd.
Mennyire oké a fekete fehér nyomtatványok felett ülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!