Ha benzinkutas munkanal jelentkezeskor azt hazudom van erettsegim, vajon kerni fogjak?
Figyelt kérdés
Shop eladonak jelentkeztem, nagyon kell mar a munka.. Azt irtam az oneletrajzomba van erettsegim, behivtak interjura.
Vajon kerni fogjak ha sikeres az interju?
Nem hazudtam még ilyenben soha, dolgoztam bufekben, gyarakban de eddig sehol nem kertek még az altalanos bizonyitvanyt sem a bejelenteshez.
Egy kuton a bejelenteshez kerni fogjak?
márc. 23. 18:34
A kérdező szavazást indított:
Nem fogjak elkerni
Kerni fogjak
18 szavazat
3/7 anonim válasza:
Rendes munkáltató bekéri a bizonyítványokat.
4/7 anonim válasza:
Sosem dolgoztam még benzinkúton, de ha egy nagyvállalat közvetlen alkalmazottja leszel, akkor biztos lehetsz benne, hogy kérni fogják az álláshirdetésben leírt minimális végzettségeket. Ha nem munkaerő közvetítőn keresztül leszel alkalmazva.
Tudom vannak magán kutak is, nem tudom ott mi a helyzet.
5/7 anonim válasza:
Tőlem még a diplomámat se kérték soha. Szerintem nem fogják.
6/7 anonim válasza:
Ha kérik,akkor azt mondod, hogy találtál másik állást, viszlát.
7/7 anonim válasza:
Miért kell hazudni? Olyan nehéz egy sz@ros érettségit összehozni? Pff...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!