Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Call center interjú vélemények...

Call center interjú vélemények? csoportos interjút szerveztek holnapra és én is megyek, mit tudok róla mondani? Elvileg bejövő hívásfogadás plusz adminisztráció! Igaz lehet? Ez nem jutalékos rendszer ugye?

Figyelt kérdés
2010. okt. 26. 11:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Igen, ahova jelentkezel, oda közvetítenek ki.
2010. okt. 27. 09:23
 12/15 A kérdező kommentje:
de nem volt megadva hova. Gondolom ma elmondják. Nem rohanok mindig másik helyre..
2010. okt. 27. 09:32
 13/15 anonim ***** válasza:

Mert előszőr oda mész interjúra ahhoz a united call centerhez-/közvetítő/és ha ott megfeleltél,akkor mész tovább a céghez,ahova kell ember/kiközvetíteek/ De,az is lehet,hogy maga a cég keres alkalmazottat az ucc.

Csoportos interjú egyébként elég gáz.

Hogy hogy nem tudod a címet? Mikor fölhívtak,el kellett hogy mondják,hova kell menned.

2010. okt. 27. 09:46
 14/15 A kérdező kommentje:
a cím megvan, csak nem tudom hova közvetítenek, vagy hogy nekik kell-e. Milyen az a csoportos?még nem voltam ilyenen, hogy képzeljem el?
2010. okt. 27. 09:51
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Úgy képzeld el, hogy akik jelentkeztek arra az állásra, azt mind behívják egy napra, vagy kisebb csoportra osszák őket, és így hallgatják meg egy közös teremben. Be kell mutatkozni mindenki előtt,a többi munkavállaló és az interjúztató előtt, kérdésekre kell válaszolni, esetleg szituációs gyakorlatot bemutatni. Én ezt nem szeretem, mert így nem tudod elmondani azt, amit igazán szeretnél, ami véleményem szerint idegenekre nem tartozik. A végén meg azt se tudják majd, te mit mondtál. Ez nekik arra jó,hogy sok embert letudjanak kis idő alatt, nem kell minden nap egyenként meghallgatni a jelölteket.
2010. okt. 27. 10:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!