Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Call center interjú vélemények...

Call center interjú vélemények? csoportos interjút szerveztek holnapra és én is megyek, mit tudok róla mondani? Elvileg bejövő hívásfogadás plusz adminisztráció! Igaz lehet? Ez nem jutalékos rendszer ugye?

Figyelt kérdés
2010. okt. 26. 11:43
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
és mit vegyek fel?
2010. okt. 26. 11:51
 2/15 anonim válasza:
Én is dolgoztam call centerben, de én telefonáltam és nem hívást fogadtam. Fix plusz jutalékban voltam, sikeres kötés után kaptam még pénz. Csinosan öltözz fel, de nem kell túlzásba vinni. Mikor én voltam állásinterjún, elmondták, hogy mit kell csinálni megkérdezték, hogy ki vállalja ki nem. Után egyenként elbeszélgettek velünk, tapasztalatról kérdeztek, én is feltehettem a kérdéseimet. Sima egyszerű beszélgetés volt. Oda kell figyelni, hogyan beszélsz mert itt ebben a munkakörben nagyon fontos a kommunikáció!
2010. okt. 26. 12:05
 3/15 A kérdező kommentje:
és kb mennyit lehet ezért kapni? És nem több műszakos talán.
2010. okt. 26. 13:35
 4/15 anonim válasza:
Hát nálunk volt 4-6 órások, teljesítmény függő volt ki hány órás lett. Úgy mentél ahogy szerettél volna, volt aki 2műszakra járt volt aki állandó nappalos vagy délutános volt. négy órásra kaptam 35.000 ft ot kb meg plusz a jutalék. De nem tudom hogy te hova mennél vagy pontosan mit csinálnál. Én magánnyugdíjpénztárt értékesítettem át kellett léptetni őket.
2010. okt. 26. 13:54
 5/15 A kérdező kommentje:
még nem tudom mit akarnak pontosan. Elvileg a bejövőhívás fogadás és adminisztráció. Ők a United call centers kft. lehet hogy közvetítő cég nem tudom..
2010. okt. 26. 14:19
 6/15 anonim válasza:
Hát holnap már okosabb leszel!! Sok sikert hozzá!!!
2010. okt. 26. 14:37
 7/15 A kérdező kommentje:

ez a hirdetés az:

[link]

2010. okt. 26. 15:00
 8/15 A kérdező kommentje:
köszi:)
2010. okt. 26. 15:01
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Én is láttam a hirdetésüket! És azok közvetítők! Sokkal jobban megszűrik a jelentkezőket, mindenféle ostobaságot kitöltetnek veled, hogy alkalmas lehetsz e rá..

Én voltam ilyen interjún, call centeresnél...

A telefonbeszélgetéseket rögzítik,és kielemzik, mit hogyan csináltál, min kéne változtatnod stb. Mikor megláttam a többieket, hát.. Olyan hangzavar volt, hogy a saját hangom alig hallottam. Én nem tudnék úgygy beszélni, hogy közbe más meg pofázik mellettem állandóan.

2010. okt. 26. 20:05
 10/15 A kérdező kommentje:

de csak egy bizonyos helyre közvetítenek nem?

vagy mindig mennem kell máshová??

hát maximum meghallgatom őket és keresek mást:S

kicsit elvagyok már keseredve...voltam egy takaréknál és basz.tak még visszahívni...

2010. okt. 27. 09:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!