Milyen módokon tudok pénzt keresni?
Tanulj hogy jobb munkad legyen
Elmesz kulfoldre
Vallalsz masodallast
Amugy hogy kapsz 160at, ha netto min ber 177k?
Talan nem 8oraban dolgozol heti 5nap?
Nem 8 órába dolgozok.
Otthon végezhető csipesz összeszerelést csinálok, napi 4 órára van kiszabva az 100 000 havonta+60 000 Ft ellátást kapok az államtól az alvászavar és fejfájásra 50% ra leszázalékoltak.
A fejfájás már elmúlt, régen még vagdostam magamat és üttem a falat kézzel, hogy hátha hozzászokok a migrénes fejfájásomhoz, de mindhiába ezek hasztalan módszerek erre.
De hiába múlt el a fejfájás az alvászavarom még megvan, nem vagyok munkaképes úgymond, jobban örülnék ha ebben az országban lenne eutanázia, hol van eutanázia?
"Otthon végezhető csipesz összeszerelést csinálok, napi 4 órára van kiszabva az 100 000 havonta+60 000 Ft ellátást kapok az államtól az alvászavar és fejfájásra 50% ra leszázalékoltak"
1 hete még 80 000 forintot kaptál, ha ilyen ütemben nő a béred akkor nyárra annyit fogsz keresni mint az itteni senior full stack burkoló trader fejlesztők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!