Milyen módokon lehet orvosi diploma nélkül kórházban dolgozni?
Legyél röntgen asszisztens vagy bármilyen asszisztens
Vagy dietetikus
2
Voltál mar orvosi rendelőben? Az orvos mellett mindig ott egy asszisztens, aki állandóan a számítógépen pötyög. Ő is fehér köpenyben van. Ilyen munka biztos van a kórházakban is.
Hogy akarod a fejed használni és mire, ha nincs benne tudás? Legalább valami alap végzettség vagy diploma kell, hogy legyen mire használnod a fejed, ha tested már nem tudod. Tanulj!
Képalkotó diagnosztika, orvosi diagnosztikai analitikus, dietetikus, pszichológus, laborasszisztens, stb.
Még csak most érettségiztem, de tudom magamról, hogy nehezen tudok fókuszálni, úgyhogy nem vagyok még, vagy talán soha sem leszek alkalmas arra, h elvégezzek egy komolyabb egyetemi szakot.
Viszont nem vagyok nő, ami nem tudom h mennyire számít, mert ahol eddig voltam, ott az asszisztensek, tüdősök, ultrahangosak mind nők voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!