Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen módokon lehet orvosi...

Milyen módokon lehet orvosi diploma nélkül kórházban dolgozni?

Figyelt kérdés
És ahol maximum könnyebb fizikai munkát kell végezni.
2019. szept. 28. 21:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
94%
Te még nem láttál nővért, asszisztenst, beteghordót, takarítót, őrt, ... ?
2019. szept. 28. 21:12
 2/11 A kérdező kommentje:
Olyanra gondoltam aminek köze van az egészségügyhöz. Nem őr, meg takarító. Nővér, és beteghordó megint nem jó, mivel szrok az ízületeim, és nem tudok emelni. Tehát olyan dolog érdekelne, ahol az agyamat kell használnom, de nem kell diploma.
2019. szept. 28. 21:19
 3/11 anonim ***** válasza:
94%

Legyél röntgen asszisztens vagy bármilyen asszisztens

Vagy dietetikus

2019. szept. 28. 21:34
 4/11 anonim ***** válasza:
92%
Aneszt asszisztens, műtősnő, mehetsz véradóba, laborba, radiológiára, művesére. Itt általában hely is van, szakrendelésre asszisztensnek bekerülni kihalásos alapon lehet.
2019. szept. 28. 21:55
 5/11 anonim ***** válasza:
83%

2

Voltál mar orvosi rendelőben? Az orvos mellett mindig ott egy asszisztens, aki állandóan a számítógépen pötyög. Ő is fehér köpenyben van. Ilyen munka biztos van a kórházakban is.

2019. szept. 28. 21:57
 6/11 anonim ***** válasza:
94%

Hogy akarod a fejed használni és mire, ha nincs benne tudás? Legalább valami alap végzettség vagy diploma kell, hogy legyen mire használnod a fejed, ha tested már nem tudod. Tanulj!

Képalkotó diagnosztika, orvosi diagnosztikai analitikus, dietetikus, pszichológus, laborasszisztens, stb.

2019. szept. 28. 22:42
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Eü. szakközépsuli nem árt ha van ha asszisztensi munkára szeretnél menni.
2019. szept. 29. 09:15
 8/11 anonim ***** válasza:
Portás
2019. szept. 29. 12:30
 9/11 A kérdező kommentje:

Még csak most érettségiztem, de tudom magamról, hogy nehezen tudok fókuszálni, úgyhogy nem vagyok még, vagy talán soha sem leszek alkalmas arra, h elvégezzek egy komolyabb egyetemi szakot.

Viszont nem vagyok nő, ami nem tudom h mennyire számít, mert ahol eddig voltam, ott az asszisztensek, tüdősök, ultrahangosak mind nők voltak.

2019. szept. 29. 20:33
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Bocs,de ha nem tudsz fókuszálni,akkor emberekkel ne kezd dolgozni. Neked xar lesz nekik meg életveszélyes. Egy eüs. (ma már egy alacsonyabb beosztásahoz is szinte alap a valamilyen eüs diploma)
2019. szept. 30. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!