Foodorazas autoval budapesten?
Arra lennek kivancsi hogy autoval, napi 4 oras munkaval mennyit lehet keresni a foodoranal?
Illetve arra is, hogy lehet e olyat csinalni, hogy csak a budai kulso keruleteket vallalom esetleg akar budaors es kornyeke? Mert autoval nem szivesen allnek a varosi dugoban, a fizetos parkolasrol es forglomrol meg ne is beszeljunk…
"Napi 4 órában ... Illetve arra is, hogy lehet e olyat csinalni, hogy csak a budai kulso keruleteket vallalom esetleg akar budaors es kornyeke?"
Hogyne lehetne, sőt olyat is lehet, hogy a vásárló fáradjon be az ételért a telephelyre neked csak át kelljen nyújtani az ételt, de ha ez is túl megerőltető számodra akkor egyenesen kérd át magadat full home officeba.
Elvileg ott dolgozol ahol akarsz helyileg… De az autó költségesebb és lassabb mint a bicikli vagy roller.
Elektromos rollerrel lehet a leghatékonyabb munkát végezni Budapesten futárként.
A 4 óra viszont necces, ha ebből akarsz megélni, nem véletlenül dolgoznak a legtöbben 10-12 órát egy nap.
Futóműre / fékre vessél keresztet Budapesten.
Olyanok az utak...
En ugy tudom, aki 10-12 orat dolgozok naponta az keres kiemelkedoen, tehat kozel egymilliot havonta
Ergo, ha en 450el beerem akkor napi 4-6 ora elvileg eleg, nem?
Rollerrel tudom, hogy jovedelmezo, de en nem vagyok hjlando esoben fagyban forrosagban stb egy taskaval a hatamon zotykolodni egy rolleren… emiatt vagyok kivancsi olyan velemenyere, aki autoval csinalja
Mivel budapesten a forgalom autoval szornyu es fizetos is a parkolas mindenhol, ezert gondoltam, hogy budaorson es agglomeracioban csinalnam inkabb
Te mi van veled ember semmit sem tudsz az egészről?
Akkor vállalod a kiszállítást amikor neked megfelelő, senki sem kötelez fagyoskodásra stb-re a rolleren!
Meg viheted igazából bármin ami akarod, a fenét se érdekli!
Egész melód során az aplikáció irányít, meg max felhív a kliens.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!