Miért nem találok munkát?
"mindig probléma, hogy nő vagyok meghogy fiatal vagyok"
Ezt így nyíltan megmondták? Gondolom nem.
Ha igen, akkor az nagyon érdekes. Nálunk meg pont csak pályakezdő nőket vesznek fel lehetnek bármennyire tudatlanok vagy nem oda valók, mert hogy kevesen vagytok a szakmában, de kell a representation. (Nagy multiknál kvóta is van). Nőként nagyon nagy előnnyel indulsz, szerintem ne másban keresd a hibát, amiért téged nem vesznek fel.
Érdemes lenne letagadni a diplomát (grafikus diplomád van?), akkor talán nagyobb eséllyel találsz melót.
Sajnos a grafikusi munkának nincsen túl nagy perspektívája az AI generálta képek világában...
Kamu kérdés, törölhető.
A kérdező valójában egy 25-55 év közötti férfi, akinek egyfajta furcsa fétise lehet a gyakorin olvasni olyan válaszokat, ahol a “fiatal nő” kérdezőnek javasolják, hogy prostituálja magát. Erre utal, hogy a kitalált történetében direkt úgy alakítja a körülményeket, hogy a kizárólagos megoldás csakis a prostitúció lehessen. “Nem vesznek fel mert fiatal lyány vagyok..” “gyárba sem vesznek fel, sehova nem vesznek fel” “nagyon kell a pénz” stb-stb… amikor végre valaki megírja, hogy akkor legyél prosti, a kérdező elvégzi az önkielégítést és megnyugszik, pár napig nem ír ki hasonló kérdést.
Persze, hogy fura fejet vágtak, hisz megkérdezték milyen tapasztalatod van, te erre azzal feleltél, hogy hostess és pultos voltál :D
Arra nem kíváncsiak. Ha nincs releváns tapasztalatod, beszélj arról, hogy pályakezdő vagy, és milyen hobbi/szabadúszó projectjeid vannak/voltak, amik némileg bizonyítják, hogy el fogod tudni látni a munkát amire jelentkezel.
A mosolygás önmagában nem fogja meggyőzni őket, csak mert a nemed alulreprezentált a szakmában...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!