Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Aki egyedül él nincs családja...

Aki egyedül él nincs családja az nem dolgozhat? nem lehet keresete? mert nehogy már jobb legyen neki mint a családosoknak sajnos!!! 53 éve snő

Figyelt kérdés
2024. márc. 21. 10:44
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
97%
A munkáltatóknak munkaerő kell, és nem érdekli őket a dolgozó élete, körülményei stb.
2024. márc. 21. 10:56
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem a kérdést, melyik törvény tiltja?
2024. márc. 21. 10:59
 3/19 Grizesteszta válasza:
96%
Egy 53 éves egyedülállót jobban felvesznek bárhová, mint egy 53 éves családosat....( túlóra, rendkívüli munka, stb...) Az más kérdés, hogy egy 53 éves nőt ( bármilyen családi állapotban) kevésbé vesznek fel bárhová, mint egy 35 éves nőt, bármilyen családi állapotban.
2024. márc. 21. 11:01
 4/19 anonim ***** válasza:
96%

Elképzelem a vázolt szituációt...

Állásinterjú:

(I) interjúztató

(Á) álláskereső

I - van releváns tapasztalata/végzettsége?

Á - igen, van.

I - képes ellátni az adott munkát?

Á - igen.

I - mikor tudna kezdeni?

Á - azonnal.

I - rendben, fel van vé......., várjunk csak, önnek nincs csládja, sajnos így nem dolgozhat.

2024. márc. 21. 11:01
 5/19 anonim ***** válasza:
85%
A munkáltatót egyáltalán nem érdekli, hogy milyen családi állapotod és anyagi körülmények között élsz, ő nekik csak egy rabszolga kell a munkára aki elvégzi.
2024. márc. 21. 11:07
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Ennyire értelmezhetetlen kérdést talán még sosem olvastam itt. Mégis, mire akarsz kilyukadni??? Miért ne dolgozhatna? És ha nem dolgozna, miből élne, főleg, ha senkije nincs. Nem értem.
2024. márc. 21. 11:09
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

"Az más kérdés, hogy egy 53 éves nőt ( bármilyen családi állapotban) kevésbé vesznek fel bárhová, mint egy 35 éves nőt, bármilyen családi állapotban."

Mondjuk én pont fordíva gondoltam volna. A 35 még nagyobb eséllyes szülhet, és ugye ez a rémálma a munkaadóknak.

2024. márc. 21. 11:11
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Egyedi probléma, hogy nem vesznek fel. Nem a korodhoz van köze. Én be se írtam a családot az önéletrajzba. Utána csodálkoztak. De mivel kamaszok a gyerekek, nem kell velük táppénzre menni, nem is lehet.
2024. márc. 21. 11:21
 9/19 anonim ***** válasza:
76%
Szeretném megkérdezni, közmunkára jelentkeztél?
2024. márc. 21. 11:29
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne dolgozhatna? Pár évvel vagyok nálad fiatalabb, szintén egyedülálló nő, de engem emiatt pont a munkaerőpiacon sosem ért még hátrányos megkülönböztetés.
2024. márc. 21. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!