A lakóhelyedhez képest hol találtál főállást milyen munkakörben, és milyen végzettséggel? Mennyi időbe telt állást találni és hány évesen?
Mik ezek a gyász válaszok?
25 éven aluli budapesti Úriember vagyok, alkalmazott matematikus végzettséggel 2 hétig tartott diplomázást követően úgy hogy több interjú process is folyamatban volt, de kaptam egy számomra megfelelő offert, megfelelő mennyiségű HO lehetőséggel (havi 1 bejárás) ezért nem húztam tovább az időt, elvállaltam. Úgyis 1-2 éven belül váltani fogok, hogy piaci átlag felett tartsam a béremet.
Elég reménytelen a helyzeted, kérdező, ha csak ilyen válaszokra számítasz.
Én pl a legelső munkahelyemen 20 évesen helyezkedtem el, ami 15km-re volt és sima 8 órás meló volt. Diplomát nem várták el (hisz az akkor még nem volt), de a gyakorlati tudást igen.
Aztán később közelebbi munkát találtam, majd egyre "távolabbit", ahol viszont homeoffice dolgoztam. Most egy német cégnek dolgozok itthonról. Sosem tartott 2 hónapnál tovább, hogy új munkahelyet találjak.
"Nemtudom, azért van a kérdés kiírva, egyébkén meg egy sma autó alkatrész rajktáros munkára az első nap 18-an jelentkeznek,a harmadik nap már 33-an.
EZ BUDAPEST!"
Ez nagyon barátságos szám, próbálj meg Amerikában betölteni olyan pozíciót ami remote végezhető és nem kötik a pozi betöltését diplomához (pl: call center, IT support stb... munkák). Egy-egy ilyen pozícióra szó szerint TÖBB EZER jelentkezés érkezik, csak a cégnél ahol PO vagyok oda 8200 önéletrajz érkezett be 1 hét alatt L1 support munkára.
Miért nem már egyből Indiához hasonlítod vagy kínához? :D
Magyarország egész lakossága amerikában egy város lakossága...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!