Wolt futárkodás. Nektek mennyi időbe telt a jelentkezésetek elküldése után, mire elküldték a tájékoztatót, meglett a szerződés, és elkezdtetek dolgozni?
Figyelt kérdés
Elküldtem január végén a jelentkezésem, úgy hallottam, hogy van akinek fél évbe is telt mire válaszoltak. Így nem merek felmondani a jelenlegi munkahelyemen, még így se, hogy van 2 hónap felmondási időm. Nektek mennyi idő volt mire felvettek, és melyik városban történt?2023. febr. 14. 11:13
1/3 anonim válasza:
Szia, én Pesten vagyok, június elején jeletkeztem, szeptember közepén vettek fel de csak most fogom kezdeni márciusban. Bringával megyek szóval kivártam amíg szebb lett az idő és télen dolgoztam máshol.
2/3 anonim válasza:
#1 addig szünetelteted a vállalkozást?
3/3 anonim válasza:
Nem is volt vállalkozásom egészen márciusig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!