Mennyire szamit nokent jo fizetesnek?
A mostani fizetesem netto 450-500 ezer forint havonta. Attol fugg vallalok e meg marketing munkat egy cegnek. Hr-es vagyok es az alap fizetesen 450 ezer.
Home officeban dolgozok heti 3 napot es nem szakadok szet a munkaban, kotetlen munkaido.
Kaptam egy masik lehetoseget egy cegtol netto 550 ezer forintert viszont mindennap be kell jarni. Nem tudom milyen a munka.
Ti valtanatok?
Fogod es bemesz a mostani fonokodhoz hogy elmond nekik ezt es talan matchelik az ajánlatot..
Es naradsz.
Koszonom a velemenyeteket.
7-es azert irtam bele, mert utana kapnam az olyan velemenyeket, hogy ezert a berert mas a feneket sem emelne meg, ahogy uzenetben mar kapom. (Sajnos). Egy Hr ber nem hasonlithato ossze egy IT berrel, ahol fokent ferfiak dolgoznak. Hr teruleten is 15 fobol 3 ferfi csak. Egyszeruen csak nem szerettem volna ha a kulonbozo teruletek bereit osszehasonlitanank. Palyat nem szeretnek valtani es orszagot sem.
Mondjuk a nő részét nem értem a kérdésnek, a fizetés nem nem függő hanem pozíció.
20% alatti a fizuemelkedésed, ha a minimumokat nézzük. Ha 30-30 perc az oda-vissza utazásod az már alapból necces, főleg ha esetleg autóval kell menned, mert akkor amit megkapsz azt kb el is veszíted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!