Duna House és Otthon Centrum ingatlanközvetítőnél mennyit lehet keresni? Pl. Kezdőként Budapesten?
Figyelt kérdés
Van fix része is a bérnek? Ha igen, kb. mennyi a biztos, fix rész? Alkalmazottként is lehet dolgozni (legalább az elején)? Csak már meglévő ingatlanos végzettség birtokában lehet elkezdeni a munkát vagy tanulással párhuzamosan is? A telefonköltséget és (esetlegesen) a benzint a munkavállalónak kell kigazdálkodni? Megéri belevágni vagy nagyon kockázatos? OC vagy DH a jobb / nagyobb? Nekem kell fizetni a képzést vagy a cég állja? Céges vagy külsős a képzés?
Diplomás, pályaelhagyásra kényszerülő fiatalember vagyok. Érdekelne ez a terület.
2010. okt. 26. 01:22
11/11 anonim válasza:
+ még annyi, hogy kisebb irodánál is próbálkoztam, de ha ebben a szakmában gondolkodik valaki, akkor mindenképpen egy nagyobb hálózathoz menjen vagy egy olyan közepes irodához, amely már egy ideje működik. A kis irodák egymás után zárnak be és nyitnak ki újak és ha egy nagy irodánál nehezen boldogultál, akkor egy kicsinél még nehezebben fogsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!