Hogy működik a felmondás? Először felmondok, és utána írok alá az új helyen, vagy fordítva?
Tudom, tudom felnőtt ember tudhatná... Ez lesz az első váltásom. Szüleim az államnak dolgoztak egész életükben, a feleségem külföldi és nem ismeri a Mo-i szokásokat, a barátaim meg inkább nem kérdezem meg ilyennel, szóval itt vagyok.
Hol írok alá először?
Mire érdemes figyelni?
BP, multis környezet egyébként.
"Először felmondok, és utána írok alá az új helyen, vagy fordítva?"
Olyan sorrendben, ahogy neked és a körülményeknek megfelel. Csak arra kell ügyelni, hogy az új helyen ne vállalj munkábaállást olyan határidővel, ami még beleesik a ledolgozandó felmondási idődbe.
Az ajanlat meg nem szerzödes, azt meg megvaltoztathatja az uj munkaado. Tehat nem 100%-ban biztos.
Elöször a munkaszerzödes irasban, aztan a felmondas a mostani munkahelyen. Ilyen sorrendben.
Nincs kötelező sorrend, ahogy neked és a körülményeknek megfelel.
Arra kell ügyelni, hogy ha mindkét helyen egyszerre van munkavégzési kötelezettséged, azoknak eleget tudj tenni-> Régi helyen még a felmondási idődet töltöd, de már az új helyen is fennáll a munkaviszonyod. De ha te ezt egyszerre meg tudod oldani, akkor hajrá.
Ezeket kell végiggondolni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!