Mindig jön legalább egy proli ezeknél a kérdéseknél, aki szerint nem a termékek és szolgáltatások áraitól függ egy fizetés értéke, hanem attól, hogy a többi proli kevesebbet keres-e ennél :D
2024. márc. 10. 15:41
12/22 anonim válasza:
Nem igazán számít jónak.
2024. márc. 10. 15:45
13/22 A kérdező kommentje:
Utolsó szerinted Magyarországon mi számít jó fizetésnek?
2024. márc. 10. 16:30
14/22 anonim válasza:
Nettó 1M+
2024. márc. 10. 17:01
15/22 anonim válasza:
Mindig van egy ilyen kérdés,a ztán jönnek a trollok, hogy ők nettó 1 millát keresnek. Közben meg a nagy átlag nem keres ennyit. Jónak számít, igen.
2024. márc. 10. 19:20
16/22 anonim válasza:
#15 hogy jon ide, hogy az atlag mennyit keres?
Ahogy #11 irja, a fizetes attol fuggoen jo vagy rossz, hogy mit engedhetsz meg magadnak belole, nem attol fuggoen, hogy sok vagy keves balfasz keres kevesebbet nala.
Ennyi erovel a 250 netto is jo fizetes, mert rengetegen keresnek minimalbert.
Attol nem lesz jo, hogy sokan meg ennel is rosszabbul keresnek.
2024. márc. 10. 19:43
17/22 anonim válasza:
Jah, ezt én sem értem, miért lesz jó a fizetésem, ha rengeteg félkegyelmű keres kevesebbet nálam? Hajléktalanok halnak éhen az utcán, de nekem attól nem lesz olcsóbb lakást venni, vagy nyaralni menni.
2024. márc. 10. 19:57
18/22 anonim válasza:
Mivel annyi eszed sincs, hogy leírd hogy nettó vagy bruttó mikor kiírod a kérdést, így neked ez kiemelkedően jónak számít.
2024. márc. 10. 21:45
19/22 anonim válasza:
17-es azért, mert a fizetéseket a saját skálájukon kell mérni, vannak fizetési osztályok és annak függvényében mondja rá az ember, hogy "jó" vagyis relatíve magas. Az más kérdés, hogy miért van az, hogy nettó milliós fizetéssel sem egyszerű ma lakást venni, ez már összetettebb kérdés, túlmutat a fizetésen. Nekem hiteltelen az, aki az átlaghoz képest kiemelkedő fizetés mellett picsog, hogy "rossz" a fizetése, mert ezt meg azt nem tudja megvenni. Az ilyen ember nincs tisztában a saját helyzetével, és figyelembe sem veszi másokét. Az már az adott ország pocsék gazdasági helyzetével függ össze, hogy neki mire nem tellik egy magas fizetésből sem.
2024. márc. 12. 06:52
20/22 anonim válasza:
Alapból ne másokéhoz hasonlítsd a fizetésed. Amennyiben kijössz belőle kényelmesen, és tudsz is félre rakni, akkor igen, jó a fizetés. Ha van 15 hiteled, 4 gyereked, albérletben laktok, és minden hónap minuszos, akkor nem jó.
Ha már másokéhoz akarod hasonlítani: Az adott szakmán belül nézd meg, hogy mennyit keresnek, és ha ők kevesebbet ugyanazért, akkor szintén jó. Ha az átlag a négyszerese, akkor meg valamit rosszul csinálsz és rossz a fizu.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!