Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 30 év alatti vagyok és fel...

30 év alatti vagyok és fel akarnak venni dolgozni, mondták hogy támogatást szeretnének felvenni rám 6 hónapra. Felmerül bennem a kérdés hogy a 6 hónap letelte után is fognak foglalkoztatni?

Figyelt kérdés

febr. 29. 10:15
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Az első lesz ez szerintem

GINOP-os

febr. 29. 12:15
 12/13 anonim ***** válasza:

Komoly ceg lehet, amelyik a dolgozok utani tamogatasokbol akar megelni.

Meg amelyik el akarja sumakolni a dolgozo adokedvezmenyet.

Gondolom, annal a cegnel mindketto jatszik.

márc. 2. 10:22
 13/13 krwkco ***** válasza:
0%

"Az első lesz ez szerintem

GINOP-os"

Arról már azt írja, hogy lezárult. És a részletes feltételeket sem tudtam már megtalálni.

"Felmerül bennem a kérdés hogy a 6 hónap letelte után is fognak foglalkoztatni?"

Sajnos ezt csak általánosságban lehet megválaszolni.

- Minél hosszabb a betanulási idő a munkára, annál kevésbé valószínű, hogy 6 hónap múlva új embert fognak keresni.

- Hasonlóan neked kedvező, ha erre az állásra a kiválasztás bonyolult folyamat és kevesen felelnek meg.

- Ha nem határozatlan idejű szerződést kötnek próbaidővel, hanem csak 6 hónapos határozatlan idejűt, az viszont gyanús.

márc. 2. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!