Mire érdemes váltani?
Figyelt kérdés
Kb. 4 hónapja vagyok egy cégnél.
Első munkahelyem után kerültem ide, nagyon szeretem a társaságot, a fizetést, viszont azt érzem, hogy kezdek kiégni a napi 8 óra munkától.
Mire lenne érdemes váltani? (Ha egyáltalán érdemes)
2024. febr. 25. 01:06
3/13 A kérdező kommentje:
#1: Köszi, abban dolgozom.
#2: Egyáltalán azt se tudom, hogy holnap mi lesz velem, de köszönöm a konstruktív segítséged! 🫶🏻
2024. febr. 25. 08:05
4/13 anonim válasza:
Ha kezdesz kiégni a napi 8 óra munkától, akkor ne dolgozz napi 8 órát.
5/13 anonim válasza:
Meg ne sajnáljuk a kis hab lelkedet, hogy 4 hónap után nyugdíjba akarsz vonulni. Épp csak 45 évvel vagy eltévedve.
6/13 anonim válasza:
Amm anélkül hogy tudnánk hogy mit csinálsz és mi volt az előző állásod nehéz segíteni.
Mit kell csinálnod? Mi az ami ennyire kiéget a munkádban?
7/13 anonim válasza:
És mihez értesz?
4 hónap minden csak nem kiégés. Még be sem tanultál rendesen, ha valami komolyabb tudást igénylő munkát végzel
8/13 anonim válasza:
Felénk az ilyet bohócnak hívják. Lehet pályát tévesztettél és a cirkuszban kellett volna próbálkoznod.
9/13 anonim válasza:
4 honap alatt kiegtel... No vagy?
10/13 anonim válasza:
Olyanra érdemes váltani, amitől nem égsz ki ilyen hamar. Az a munkahely az optimális választás ahol kiégésig beszedett jövedelem jelenértéke maximális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!