Lehet valaki pszichológus egyetemi végzettség nélkül?
"Nem hiszem, hogy az egyetem érvényes tudást ad a pszichológusoknak."
1. Minden szakmához és hivatáshoz KELL képzettség.
2. Az, hogy te személyes ellenérzetet táplálsz amblokk a pszichológusok irányába, az téged minősít...
3. Gondolj bele, ha nem lenne senkinek semmiről sem papírja, tele lenne kóklerekkel és kontárokkal a világ. Amikor az agyrákodat műtik vagy a banki ügyeidet intézik, te sivalkodnál kérdező a leghangosabban, ha a közreműködő szakinak nem lenne papírja a képesítéséről.
4. Az egyetem nemcsak a lexikális tudáshoz kell, egyfajta próba és megmérettetés. Nem mindenki méltó olyan hivatásokat betölteni, amik nem épp a hétköznapi nyárspolgár prolik felfogásához valók...
Aki pszichológus akar lenni, legyen benne annyi kitartás, hogy megszezi legalább a "papírt" pár éves kemény egyetemi képzés alatt.
#23. Ezt most komolyan kérdezem, hogy honnan szűrted le, hogy ellenérzetet táplálok a pszichológusok iránt? Azt írtam, hogy szomorú belegondolni, hogy olyan emberek is ezt a szakmát tanulják akik amúgy bullyngoltak általános vagy középiskolában valakit.
Az agyrákos példád pedig ide pont nem illik, de ezt már leírtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!